Това не е фотошоп! Ето как изглежда родното барби Андреа Иванова след 22-ата вливка хиалурон в устните СНИМКИ

Това не е фотошоп! Ето как изглежда родното барби Андреа Иванова след 22-ата вливка хиалурон в устните СНИМКИ
A A+ A++ A

Бургазлийката Андреа Иванова, придобила популярност в цяла Европа заради поредицата от пластични операции, шашна всички, след като се подложи на 22-ра вливка на хиалурон в устните.

Както тя сама сподели това е подаръкът, който си е направила сама за Нова година. Интервенцията е доста скъпа и рискована, защото 25-годишната бургазлийка отдавна е преминала безопасната граница за увеличаване на устните.

Въпреки това специалистите са се справили и Андреа гордо позира с новата си придобивка.

Засега обаче ще трябва да скрие най-големите устни в Европа под маска, тъй стриктно спазвала противоепидемичните мерки.

През зимата било много трудно да ги поддържа, защото се напуквали от студаАндреа си увеличи и бюста преди няколко месеца

 

 

През следващата година Андреа, която се превърна в истинска сензация на Стария континент, ще пътува до САЩ, за да участва в шоупрограма.

Блондинката е уговорила добър хонорар и твърди, че щом се върне в България, ще се подложи на поредна операция. Каква обаче – остава в тайна.

Преди няколко месеца тя се закани, че ще има и най-големите гърди в света, припомнят колегите от Флагман.бг.

Припомняме, че Андреа е звезда още от бала си – през 2016 година, когато се появи със синя коса и много грим на пантеона и прикова всички погледи в себе си. Оказа се, че само няколко месеца преди това тя е изглеждала съвсем нормално, но изненадващо е решила да смени визията си.

Снимка от архива на Флагман.бг: Андреа на бала на Немската гимназия през 2016 годинаА това е Андреа няколко месеца преди завършването си. Така изглежда не се е харесала, след което се подложи на рекорден брой операции

#Андреа Иванова #Барби

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай