HTC One X+ е вариант на One X с по-бърз процесор

HTC One X+ е вариант на One X с по-бърз процесор
A A+ A++ A

В началото на август в сайта на NenaMark се появиха резултати от тестове на устройство на HTC с кодовото име PM63100, за което се предполага, че ще се предлага от американския оператор T-Mobile, но е почти сигурно, че ще достигне и до Европа. Данните разкриха, че моделът е с дисплей с резолюция 1280 х 720 пиксела, разполага с четириядрен процесор NVIDIA Tegra 3 с честота 1.7GHz и работи под управлението на Android 4.1.1. Причината да се сетим за него е, че преди дни един от активните участници на форумите на XDA-Developers публикува в Twitter повече данни за техническите характеристики на смартфона, който ще се продaва под името One X+.

От тях става ясно, че всъщност става дума за вариант на познатия One X, който е с по-бърз процесор. Споменават се размери на корпуса от 134 x 70 x 9.3 мм и тегло 129 грама, които са почти като тези на One X, но процесорът е обновен до Tegra 3+ AP37 с честота 1.6GHz. Той отново е четириядрен и може да работи и при 1.7GHz, но тогава е активно само едно от ядрата. Освен това поддържа LTE връзка - това беше потвърдено и от сайта на FCC, където One X+ се появи със съвместимост с честотите на американския оператор AT&T. Добавени са още 1GB RAM и 32GB вградена памет. Устройството ще заложи на Android 4.1 с интерфейс HTC Sense 4.5 - нова версия спрямо One X. Според информацията батерията отново ще бъде с капацитет 1800 mAh.

Междувременно успяхме да открием резултати от тестове на смартфона и в друго популярно приложение за целта - AnTuTu. Те са на първо място в класацията, като изпреварват Samsung Galaxy S III и HTC One X, а допълнителната информация за телефона потвърждава известното досега, с изключение на това, че диагоналът на дисплея се посочва като 4,5" вместо 4,7". Вероятността премиерата на устройството да се състои през следващата седмица е много голяма - на 19 септември HTC организира събитие, на което очакваме да видим и първите телефони с Windows Phone 8 на компанията.

http://nena.se/nenamark/view?version=2&device_id=2917

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници