Трифонов: Христо Иванов и Мая Манолова са по-малкото зло (ВИДЕО)

Трифонов: Христо Иванов и Мая Манолова са по-малкото зло (ВИДЕО)
A A+ A++ A

Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов, който е водач на листите във Варна и Стара Загора, над час и половина отговаря на въпроси на българи във Facebook.

Попитан с кого би направил коалиция, ако влезе в парламента, Трифонов обясни, че в момента може да се избира от „по-лошо и по-малко лошо“. Според него в случая „по-малко лошо“ са „Демократична България“ и коалицията на Мая Манолова и „Отровното трио“ – „Изправи се! Мутри сън!“. Той заяви категорично, че би отказал да се коалира с ГЕРБ, БСП и ДПС.

По отношение на президентските избори, които ще се проведат през есента, Трифонов намекна, че би подкрепил кандидатурата на президента Румен Радев. „В голяма част от поведението си президентът се държи много достойно, изказва голяма част от мнението, което имат повечето хора. И не случайно е най-харесваният политик. Мисля, че това, от което се страхуват най-много хора, е да има служебно правителството и президентът да прави следващите президентски или парламентарни избори“, посочи той.

Телевизионният водещ обясни, че ако влезе в управлението на държавата, ще „ремонтира“ Изборния кодекс, който определи като „гнусен“. Той критикува това, че в момента законодателството ограничава разкриването на избирателни секции в чужбина.

Той подчерта, че не иска телевизията му „7/8“ да бъде партийна и обясни, че ще направи всичко възможно да разделя нещата, ако влезе в парламента. „Да видим кaквo щe ce cлучи нa избoритe и пocлe щe рeшa дaли дa прoдължa дa вoдя прeдaвaнe“, посочи лидерът на „Има такъв народ“.

Трифонов неколкократно критикува предизборните дебати по телевизиите и обясни, че ще продължи да разговаря с хората чрез своята страница във Facebook.

 

#Слави Трифонов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници