Тенденции при дамските якета и сака за 2021 година

Тенденции при дамските якета и сака за 2021 година
Remixshop.com/bg
A A+ A++ A

Има хора, които са обсебени от дънките, други пък имат афинитет към красивите рокли. Трети скипредпочитат ризи пред блузи, а има и хора, за които аксесоарите са истинска страст. Има обаче част от облеклото, без която не можем през по-голямата част от годината, и това са връхните дрехи. Красиво сако или стилно яке са необходимия завършек на тоалета ни. Тъй като сме на прага на нов сезон, сега е моментът за нова връхна дреха. Ще ви разкажем какви са тенденциите при дамските сака и якета за 2021 година. Ако имате нужда от ново яке или сако, посетете Remixshop.

  1. Спортно яке, тип 90-те

Всички знаем, че новото е добре забравеното старо. Спортните якета от 90-те се завръщат с пълна сила и ще бъдат супер модерни през пролет 2021-ва. Много е хубаво, когато нещо, което е супер удобно, е на мода. Едва ли има по-удобна връхна дреха от този тип спортни якета.

  1. Къси якета „кроп”

Кроп топовете бяха истински хит през последните 1-2 летни сезона. Сега тази мода за къси дрехи се прехвърля към якетата. Кроп якетата са красиви, интересни и се съчетават страхотно с дънки или панталони с висока талия.

  1. Бизнес сако

     

Бизнес саката винаги са на мода и винаги ще бъдат. Често професиите ни изискват да изглеждаме представително и дори в момента повечето хора да не ходят на бизнес срещи или дори в офисите си, едно красиво бизнес сако винаги ще влезе в употреба за видео срещите.

  1. Кожени якета

Има някои неща в света на модата, които буквално са вечни- скини дънките, малката черна рокля, белите тениски. Може всички тези неща да звучат банално, но истината е, че почти всяка жена има тези дрехи в гардероба си. Към този списък се включва и коженото яке. Черното кожено яке е абсолютна класика и ще бъде на мода и през тази година.

  1. Сако с пуф ръкави

Обемните ръкави се завърнаха в света на модата още преди няколко години, при блузите, ризите и роклите. През пролетта на 2021-ва година, саката с такива пуф ръкави ще бъдат много модерни. А комбинацията на обемни ръкави с някакъв акцент, като колан или красива катарама внася още повече стил.

В Remixshop можете да намерите красиви дамски якета и сака, както и още много добри модни находки.

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници