Microsoft публикува цените за Office 2013 и Office 365

Microsoft публикува цените за Office 2013 и Office 365
A A+ A++ A

Microsoft засега не са съобщили кога можем да очакваме търговската премиера на двата офис пакета - Office 2013 и Office 365, но за сметка на това вече публикуваха информация за това колко ще струват те. Изглежда, че новата стратегия на компанията предвижда да стимулира потребителите да заплащат месечен абонамент, докато все пак еднокартна цена за индивидуални лицензи продължава да има. Така например Office Home and Student 2013, което очевидно е версия, предназначена за домашна употреба, която включва Word, Excel, PowerPoint и OneNote, би струвала еднократно 139 щатски долара. За бизнес потребителите пък пакетът включва и Outlook и вече е на цена от 219 долара. Най-скъпият пакет, Professional, включва още Access и Publisher и ще се предлага срещу 399 щатски долара.

Office 365 обещава облачна услуга, достъп до приложенията от различни места и автоматично обновяване при нови версии. Цената за абонамент за обикновени потребители е 99 щатски долара на година, като тя включва 20GB пространство от SkyDrive, 60 минути разговори през Skype на месец и достъп от пет различни компютъра. Office 365 Home Premium осигурява достъп за 5 различни потребители и ще включва 30 дни безплатен тестов период.

За малки бизнес потребители с до 10 служители Microsoft са предвидили абонаментния план Office 365 Small Business Premium, който струва 149 долара на година за всеки отделен потребител. Той включва 25GB пространство за Outlook, 10GB пространство от SkyDrive плюс 500MB за всеки отделен потребител, като всеки ще има възможност да инсталира пакета на максимум пет различни компютъра. За тези, които все пак смятат да си купят Office 2010 или Office 2011 за Mac до 19 октомври, от Microsoft са предвидили безплатен ъпгрейд за Office 2013 или безплатен едногодишен абонамент за Office 365.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници