Мъж загина, докато почистваше цистерна с гориво

Мъж загина, докато почистваше цистерна с гориво
Христо М. почиствал цистерна с гориво, но се е обгазил и задушил от парите в затворения съд, който бил с дълбочина 3 метра. Снимка: job-sbu.org
A A+ A++ A

Мъж на 58 години загина при почистване на цистерна с гориво в Разлог.

Сигналът за инцидента е подаден към 12:30 часа в сряда от района на бившето военно поделение в Разлог, което се намира на изхода на града в посока Банско.

Христо М. почиствал цистерна с гориво, но се е обгазил и задушил от парите в затворения съд, който бил с дълбочина 3 метра, предаде БГНЕС.

Смъртта на 58-годишния мъж, който според говорителя на ОД на МВР – Благоевград, Йорданка Шаркова е бил открит до цистерната, е констатирана от екип на ЦСМП – Разлог.

Назначена е аутопсия на тялото на починалия мъж за установяване причините за смъртта му. На мястото на инцидента е направен оглед от служителите на РУП – Разлог.

За трудовата злополука е сезирана Районна прокуратура – Разлог, и Областната инспекция по труда в Благоевград.

45-годишен мъж, собственик на мандра в с. Хърсово, община Сандански, също бе открит мъртъв по обяд в сряда, покосен най-вероятно от инфаркт.

Към 12:00 часа съпругата на Светослав К. се притеснила, че не се прибрал, след като предишната вечер бил на заведение и го потърсила в мандрата му.

Вратата била заключена, а след като я разбили, мъжът й бил открит вътре мъртъв.

След направения оглед от полицията, при който не са констатирани данни за насилствена смърт, тялото на 45-годишния мъж е транспортирано за аутопсия в моргата на болница „Свети Врач“ в Сандански. Тя ще установи точната причина за смъртта на мандраджията.

#Разлог #Банско #Йорданка Шаркова #МВР #Благоевград #Хърсово #Сандански

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници