Балтов ще съди Кацаров и министерството

Балтов ще съди Кацаров и министерството
A A+ A++ A

Не бих нарекъл министър Кацаров доктор. Той отдавна не е такъв и отдавна е забравил медицината, защото от 4 дни сме свидетели на лъжи. Първата е, че никога, никой не е казал, че има диагноза цироза. Ако една лъжа се каже 100 пъти става истина, но в случая това няма как да се случи. Това обяви проф. Асен Балтов пред Нова телевизия.

Поредната лъжа днес е, че нещо е подписано, друго не е, а ние сме фалшифицирали. Лично аз съм виждал ИЗЕ-то. Сравних неговите подписи с последният протокол от увеличаване на капитала на дружеството. Неговият подпис е 1:1. Ако той не е лежал в болницата, това си е негово право, каза още той.

Има работна диагноза и окончателна диагноза. Нито работната, нито окончателната е цироза.

Самите колеги не могат да разберат как този човек може да лъже в ефир. Това не може да се размине. Колегите ми неслучайно му искат оставката. През последните 2 месеца Кацаров не направи нищо, за да покаже, че това са героите през последните 14 месеца. Всеки Божи ден през „Пирогов” са минавали между 300 и 400 пациети с COVID-19, коментира още Балтов.

Един юрист Кацаров решава да отреже главата на проф. Балтов. Ще водя дело срещу цялото министерство на здравеопазването.

Колегите ми са в потрес от това, което се случи. Как след 14 месеца борба с КОВИД се появи един министър, който ги обвини.

#Балтов #Кацаров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници