Страшна драма в морето с 3 жени на плаж "Корал"

Страшна драма в морето с 3 жени на плаж "Корал"
A A+ A++ A

Съобщение във фейсбук групата "Да запазим Корал" снощи показва коло е опасно морето по това време на сезона и колко трябва да сме внимателни:

Бъдете изключително внимателни в морето и на плажа! Днес (бел. ред. - вчера) бяха спасени 3 жени от дежурните спасители Наско Лечев и Антон Симеонов на 1 пост (по-близо до к-г Юг). И в трите случая, жените влизат във водата в неохраняемата зона (близо до скалите на к-г Юг), морето ги завлича навътре и само навременната реакция и действия на спасителите ги спасяват. Първият случай се случва в 12.30 часа с едната жена. Вторият - към 15.40. В последния, едната жена се опитва да помогне на другата, която е завлечена навътре, и двете заедно ги завлича течението.

В момента има силни морски течения и големи вълни. Не пускайте децата си без надзор в морето! Внимавайте! Къпете се единствено в охраняемите зони на двата спасителни поста на плажа. Тази година, от 20 юли са поставени 2 оборудвани спасителни поста с 4 спасителя по договор на Да запазим Корал с Областна управа Бургас след проведена обществена поръчка.

Моля помагайте и съдействайте на спасителите на плажа. Те са там заради вас! Благодарности на нашите спасители!

#плаж корал #удавници

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите