ReadyCase е необикновен калъф за iPhone

ReadyCase е необикновен калъф за iPhone
A A+ A++ A

С премиерата на iPhone 5 е време и за нови аксесоари за устройството, чиято издължена форма го прави несъвместимо с досегашните калъфи например. Оказва се, че идеите за калъфи могат да бъдат много изненадващи. Това показват създателите на ReadyCase, които се опитват да наберат средства за производство чрез платформата на сайта Indiegogo, която работи подобно на KickStarter. Калъфът, предложен от тях, добавя само 3 мм към дебелината на смартфона (ще има версии за iPhone 4S и iPhone 5), но има толкова допълнителни възможности, че ни е трудно да изброим всички.

Какво получавате с калъфа? Сред екстрите са две поставки за позициониране на смартфона върху равна повърхност в хоризонтално и вертикално положение, опция за ползване на сменяеми обективи (макро, рибешко око и широкоъгълен), USB памет с капацитет 8GB или 16GB, мултифункционален инструмент с трион, отвертка и отварачка за бутилки и дори скоба за съхранение на слушалки.

Ако искате да подкрепите проекта и да си осигурите този интересен калъф, който ще се проадва от февруари, можете да го направите на следния адрес:
http://www.indiegogo.com/TheReadyCase

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници