HTC One X+ идва с Android 4.1, по-бърз процесор и повече памет

HTC One X+ идва с Android 4.1, по-бърз процесор и повече памет
A A+ A++ A

Преди броени месеци HTC пусна смартфона One X, който не само се оказа един от най-добрите модели на компанията досега, но и един от най-впечатляващите смартфони с Android на пазара. Преди началото на сезона на предпразнично пазаруване е време за премиерата на HTC One X+ - устройство, което запазва външният вид на предшественика си, но го подобрява в хардуерно отношение като добавя по-мощен процесор - четириядрен NVIDIA Tegra 3 AP37 с честота 1,7GHz, повече вградена памет - 64GB и батерия с повишен капацитет - 2100 mAh вместо 1800 mAh.

В извития поликарбонатен корпус отново откриваме 4,7" Super LCD 2 дисплей с резолюция 1280 x 720 пиксела, който е сред най-добрите панели които сме виждали изобщо и 1GB RAM. Според HTC новият One X+ е с до 67% по-бърз от модела One X LTE и това несъмнено се дължи на по-бързия процесор. Камерите отново са с резолюция 8МР и 1,6МР, а за качеството на снимките се грижи HTC ImageChip. Промяната в софтуерно отношение се изразява в това, че One X+ е първият смартфон на HTC, който се продава с Android 4.1, който е комбиниран с обновена версия на интерфейса Sense, тук във версия 4+.

Подобно на познатата функция Music Hub, която събира на едно място различни приложения и услуги за слушане на музика, подобна промяна е засегнала и плеъра за видео и галерията със снимки. Те вече дават достъп до другите инсталирани в устройството услуги, свързани с гледането на видео или разглеждането на снимки. Sense 4+ разполага и с функция за автопортрети, която автоматично открива лицето ви и прилага филтри и други подобрения. Чрез режима Sightseeing ще може да стартирате камерата директно като използвате бутона за заключване без да се налага да преминавате през екрана в заключено положение. По отношение на технологията NFC е добавена опция за сдвояване с говорители Beats само чрез докосване.

HTC One X+ ще се появи в Европа в средата на този месец като тук ще се предлага с 3G възможности, а в Щатите ще има версия с LTE.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"