ВИДЕО! Ето как шеф Токев юрка мощния си Мерцедес по джанти

ВИДЕО! Ето как шеф Токев юрка мощния си Мерцедес по джанти
A A+ A++ A

Появи се уникално видео, на което се вижда как шеф Андре Токев кара мощния си пикап Мерцедес по джанти, след като е изпил близо половин литър твърд алкохол. Кадите са публикувани днес и представят гледната точка на водач, който е карал зад пияния готвач. 

Защо и как двете задни колела на пикапа са останали без гуми, засега е мистерия. Видно от записа обаче шеф Токев изглежда не осъзнава какво се случва и след като прегазва първата си гума – задната дясна, той продължава да шофира по столичните улици по джанта, която буквално раздира асфалта.

Не повече от 20 секунди по-късно и втората гума – задна лява, пада и возилото буквално остава на пътя – по средата на трилентов булевард. Въпреки това обаче пияният в този момент мастър шеф продължава да натиска газта и хвърля искри от търкащия се метал по асфалта.

По непотвърдена засега информация Токев се е движил с поне 100 км/ч по околовръстното шосе в София, преди да се блъсне пиян в островче. Ударът е повредил ходовата част на Мерцедеса фатално и това е довело до падането на колелата.

Мастър шефът пък се оказа, че е шофирал с 1.9 промила алкохол, показва дрегерът. По данни на прокуратурата Токев е бил задържан по време на изпитателен срок за извършване на същото престъпление – шофиране в нетрезво състояние. Очаква се държавното обвинение да поиска постоянен арест за готвача.

 Източник: Флагман.бг

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници