Ъпдейт подобрява работата на Nokia 808 PureView

Ъпдейт подобрява работата на Nokia 808 PureView
A A+ A++ A

Nokia 808 PureView е един от най-добрите камерафони, създавани някога, но когато го тествахме, установихме някои липси в софтуерно отношение, които се надявахме да бъдат отстранени с ъпдейт. Това се случи, а обновяването до Belle Feature Pack 2 вече се разпространява от Nokia. Сред промените са обновен браузър до версия 8.3 с разширена поддръжка на HTML5, нова и по-бърза клавиатура, режим Nokia Car Mode за по-лесно ползване на телефона в автомобил и приложението Video Pro.

Освен това ъпдейтът прави промени и по галерията, която при теста на 808 PureView установихме, че лишeна от функции. Така например тя вече може да се разглежда и в хоризонтален режим, осигурява повече информация за снимките (резолюция, ISO, използван баланс на бялото, размер на файла и координати на мястото на заснемане) и дава възможност за селектиране и споделяне на повече снимки. Повече опции са достъпни и когато отваряте снимките през уиджета върху основния екран. В допълнение, в интерфейса на камерата в режим Creative има бутон за възстановяване на фабричните настройки

Ъпдейтът се разпространява от днес и постепенно ще стане достъпен за различните варианти на телефона. Освен това обновяването ще достигне и до Nokia 603, Nokia 700 и Nokia 701, които ще получат някои от възможностите като нов и по-бърз браузър и режима Nokia Car Mode. Подобренията в галерията обаче са запазени само за Nokia 808 PureView.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »