Задлъжнелият Цанко Стоичков с идея "Българска армия" да носи името на брат му

Задлъжнелият Цанко Стоичков с идея "Българска армия" да носи името на брат му
A A+ A++ A

Колоритният брат на Христо Стоичков - Цанко, сподели пред колегите от "24 часа", че подхваща идея за преименуването на стадион "Българска армия". Той е на мнение, че спортното съоръжение трябва да носи името на легендарния му брат.

Цанко Стоичков вече дори е провел разговор с новия спортен министър Радостин Василев

"Говорих с новия министър на спорта Радостин Василев и той прие радушно моето предложение стадион "Българска армия" да се казва на името на брат ми - Христо Стоичков. Смятам, че това е нормално и така трябва да бъде. Той е дал всичко най-голямо за футбола в България и е най-великият. Предложението е мое и започвам да действам по неговото осъществяване".

Припомняме, че Цанко Стоичков ту е в лоши отношения с именития си брат, ту в добри. Той често се снима с екипи на Левски, Лудогорец и Витоша Бистрица, което със сигурност не е по вкуса на Камата. Освен това Цанко на няколко пъти профуква солидни суми, които брат му му дава, за да си стъпи на краката. По инфорнация на Novinite.bg малкият брат на Ицо е ползвал услугите на няколко кредитни компании, за да пълни дупки, а на някои от тях още не се е издължил. Всичко това навява на логични мисли, че инициативата на Цанко за преименуването на стадион "Българска армия" е добре обмислен ход, който има и по-дълбок смисъл. 

Интересен детайл около ЦСКА е и това, че Христо Стоичков беше на концерта на Хосе Карерас в България, а ден по-късно пропусна да иде на дербито на Армията срещу Лудогорец.

#цанко стоичков #Христо Стоичков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"