След як скандал: Лили натири от бенда си Веселин Веселинов-Еко

След як скандал: Лили натири от бенда си Веселин Веселинов-Еко
A A+ A++ A

Изненадващо Лили Иванова е натирила един от най-знаковите музиканти в своя бенд – китариста Веселин Веселинов-Еко. Дълги години той свиреше зад гърба ѝ на всичките ѝ големи концерти в цялата страна, а примата до такава степен му се бе доверила, че дори му поверяваше задължението да композира за нея нови песни. Тя не пропускаше да споменава името му в редките си телевизионни интервюта и винаги говореше за него с възхищение и уважение.

В навечерието на коледните празници обаче настъпил разривът между тях. Лили изгонила Еко от бенда си точно преди трите ѝ последователни големи концерта в зала 1 на НДК и бързо го заменила с по-младия му колега Борис Таслев. Причината за скандала между дългогодишните партньори не е ясна, но в музикалната гилдия коментират, че ставало дума за предателство. Вечната Амбър е пословична със своите железни принципи и това, че не търпи нелоялни хора около себе си. Лили трудно се доверява и в професионален, и в личен план, а за да може някой да се домогне до обкръжението ѝ, минава през непрекъснати „тестове“ години наред. Веднъж обаче разочарова ли примата, се превръща в персона нон грата за нея. Натиреният Еко също не е коментирал публично въпроса, писа Ретро.

Той съвсем не е първият, който изхвърча от екипа на Лили Иванова безславно в последните няколко години. През 2020 г. тя уволни преданата си дългогодишна мениджърка Петя Иванова и я замени с мускулест татуиран мачо. Певицата просто уведомила Петя, че занапред няма да ѝ е необходима. Без да посочи причина за уволнението ѝ. Пред общи познати обаче намекнала, че се съмнявала в коректността ѝ. Двете бяха неразделен тандем близо 10 години и раздялата им беше шокираща за цялата естрадна гилдия. През Петя минаваше всичко, свързано с организацията на концертите на Лили, включително и голяма част от паричните потоци. Непосредствено след това пък естрадната звезда прекъсна работните си отношения и с гримьора си Кирил Чалъков и започна сама да прави макиажа си.

Той за втори път „сгазвал лука“ в очите на примата, а тя трети шанс не давала. Още преди години Кирил изкоментирал по неин адрес, че „мумифицирал лицето ѝ“, когато я гримирал за легендарната фотосесия за списание „Плейбой“, а Лили се обидила кръвно на репликата. После двамата заровиха томахавките, но преди 2 години до ушите ѝ пак стигнали клюки, които я накарали да му тръшне вратата завинаги. Най-скандална обаче си остава раздялата ѝ с Драгомир Драганов-Чая, с когото ги свързваше голямо приятелство, приключило с люта разправия.

#Лили Иванова #Веселин Веселинов-Еко #бенд

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"