Приятел на убития в Люлин: Линейката закъсня, докторът се държа нагло! Илиян изхрипа и почина в ръцете ми

Приятел на убития в Люлин: Линейката закъсня, докторът се държа нагло! Илиян изхрипа и почина в ръцете ми
A A+ A++ A

В нощта на убийството вече спях. Децата ме събудиха и ми казаха, че става нещо навън с един мой приятел. Празнували са раждането на сина му. Веднага без да мисля, слязох да видя какво става. Приятел на дъщеря ми слезе долу и видя, че на тротоара до игрището лежи мъж. Един друг мъж държеше някаква кърпа или блуза и притискаше областта под брадата му.

Това разказа пред Нова тв Ангел Илиев за убийството в столичния кв. Люлин на 32-годишния Илиян, станало в неделя вечер. Причината е междусъседски спор за шум от заря, който обаче завърши фатално. 

"Попитах какво става, а той отвърна, че са го наръгали. Казах му да ми покаже. Имам някакви познания и видях, че раната е на около 10 см от гръкляна вдясно. Не течеше навън, а вероятно беше тръгнала навътре. Нападателят Денис Газзи вече го нямаше", разказа той. 

"Видели са го хората обаче. Всички се опитахме да помогнем да спасим момчето. Смених човека, който притискаше раната и аз започнах да го притискам, опитах се да го събудя с шамарчета, за да го възбудя, но той само изхрипа, ритна с крака и край. Той почина в ръцете ми", спомня си Илиев. 

"Лъжа е,  че момчето е починало в линейката. Поредната лъжа. Линейката дойде след повече от 30 минути. Докторът слезе, видя раната, махна с ръка и каза "няма да го бъде". Много хора са видели нападателя, дали са показания. Този човек е познат, живее във входа на третия етаж. Не е слух, че употребява наркотици. Той е наркоман, който както иска да го приема. Създавал е проблеми на моите деца и на други деца. Той е неадекватен", посочи той.

"Къде са институциите? Къде е Бърза помощ? Лекар ли е това", попита мъжът. 

Убиецът Денис Газзи с баща си

#Илиян #линейка #Денис #убийство #Люлин

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай