Палавници! Шеф Манчев чалгува с новата

Палавници! Шеф Манчев чалгува с новата
A A+ A++ A

Шеф Иван Манчев и новата му изгора купонясват на чалга. Топготвачът отпразнува Ивановден в столична дискотека в компанията на русокосата бизнес дама Ива Бека, която също бе именица. И двамата избират да са облечени в черно, като шеф Манчев се появява с неизменния си каскет, който се е превърнал в нещо като запазена марка за него. Случайно или не, Анелия е облечена сходно на тях и изглежда, сякаш предварително са планирали дрескода.

Анелия забавлява фенове и приятели

Влюбените се забавляват на песните на фолкпевицата, като изборът им на изпълнител не е случаен. Анелия и Ива са близки приятелки, като споделят семейни празници и могат да бъдат засечени заедно. Появата на кулинаря в чалготеката изненадва другите купонджии, които не очакваха да видят популярното телевизионно лице да се забавлява на кръшни ритми.

Откакто е с новата си любима Ива, шеф Манчев е тотално преобразен, а любовният му живот през последните години е много динамичен. Готвачът първо се разведе с Марина Манчева, с която имат две деца, заради тогавашната си приятелка Цветомила. Тя му роди син Александър, но само 4 месеца по-късно двамата се разделиха.

Последна на любовния хоризонт се появява Ива Бека, с която обичат заведенията и нощния живот, а както е видно от последното им изпълнение - харесват и чалга купоните.

Снимки: REVUE

#чалга

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »