Хороскоп за месец Февруари

Хороскоп за месец Февруари
A A+ A++ A

ОВЕН – през този месец Марс е в неблагоприятен аспект към вашето Слънце – през първите десет дни за мартенските Овни, а след 11-ти за априлските. Акцентът е върху работата ви, взаимоотношенията с околните и имиджа ви в обществото. Ще чувствате често вътрешно напрежение. Имате големи амбиции и завишени очаквания. Налага се да проявявате повече търпение, да бъдете по-организирани в ежедневието и по-постоянни в действията си. При някои публични личности може да пострада имиджа, да възникват стресови ситуации и конфликти. Уважавайте мнението на хората, не взимайте необмислени решения, не действайте силово. Венера също ще ви подлага на финансови затруднения, интимните и бизнес партньорства също няма да са съвсем топли и ползотворни. Стремете се към практичност в използването на финансовите ресурси. Намирайте време и за любимия човек.

ТЕЛЕЦ – за вас настъпва времето за реализиране на някои нови идеи и проекти. Но е добре да започнете каквото и да било след 9 февруари. Концентрацията ви през първите две седмици е много добра, а интуицията силна. Направете дългосрочен план, уредете някои документи или разрешителни. Ще получавате до средата на май много ценна подкрепа. Дните между 5 и 14 февруари са добри за подписване на договори, за брак и покупко – продажби. Ще се радвате през месеца на по-добри приходи, придобивки в семейството, добри бизнес контакти, топлота и страст в любовните връзки. Не давайте и не взимате пари в заем. След 14 февруари общуването ще е по-напрегнато и с по-чести спорове. Не купувайте техника или автомобил. Шофирайте внимателно на 15, 16, 21 и 22. Предпазвайте се от конфликти с колеги и шефове, при работа с техника и кабели – от токови удари.

БЛИЗНАЦИ – вие сте един от най-адаптивните знаци, затова през месец февруари ще трябва да наблегнете върху адаптацията, а през втората половина и на бизнес рекламата. Акцентът е върху финансите, децата, данъците, любовта и приятелствата. Бъдете по-пестеливи, защото може да възникнат неочаквани разходи около децата. Партньорът ви може да е доста ангажиран с работа или абсолютно зает със собствените си нужди и желания. Имате голяма необходимост от забавления и развлечения, а липсата на внимание може да ви подразни и разстрои. След 15 февруари ще имате повече възможности за пътувания и срещи с приятели, а това ще ви разведри и поуспокои, тъй като не обичате дълго време да стоите на едно място. Това ще се отрази и на общуването ви с хората като цяло. Избягвайте пътувания зад граница през втората половина на месеца, особено със самолет.

РАК – през първата половина на месеца може да се чувствате по-подтиснати, по-често да се появяват страхове. Възможни са грижи в семейството или с децата, но те са разрешими. При някои от вас се появяват доста силни конкуренти в работата или възниква необходимостта от разрешаване на някакъв юридически въпрос. При други са възможни прояви на ревност от страна на партньора, а свободните Раци са настроени романтично и ще дават много от себе си в любовните отношения. Въпреки силната конкуренция в работата ви, Юпитер в Риби ще ви дава своята подкрепа до средата на май при участие в изпити или конкурси, ще ви носи късмет при разрешаването на важни бизнес или юридически дела. Напрежението постепенно ще намалява през втората половина на месеца и пред вас ще се отворят пътищата след 28-ми. Уредете някои документални имуществени въпроси или данъчни задължения.

ЛЪВ – през първата седмица на февруари довършете някои работни ангажименти, защото ви чакат още. Работата ще се увеличава, а с нея и напрежението на работното място. Може да възникне неприятен конфликт с колега или подчинен (5 - 14 февруари), не се доверявайте и не позволявайте да ви манипулират. Не е изключено колега/колежка да изпита ревност заради проявено внимание и уважение към вас от страна на шефа. При по-възрастните хора може да възникне временно здравословно неразположение. Уязвими са костите, ставите, зъбите и кожата. Подсилете организма с витамини и минерали. През последната седмица на месеца акцентът е върху партньорствата. Мислете повече за другите. Възможен е спор с партньор / опонент, юридически въпрос за уреждане. Проявявайте търпение, добре обмисляйте преди да кажете или направите каквото и да е. Шофирайте по-внимателно.

ДЕВА – при някои от вас предстоят структурни промени на работното място – съкращаване на служители, смяна на началници. През този месец вие все още ще се чувствате стабилни и с авторитет, но ще се усеща напрежение в работното обкръжение в края на месеца. Февруари за болшинството от вас е успешен като цяло, с по-добри приходи. Отварят се и нови врати пред вас с обещание за по-добри възможности. Вие сте практични и умеете да управлявате добре общия семеен бюджет, затова не бива да се притеснявате за финансите си. Ще имате пълната подкрепа и любов от своя партньор и от децата си. Пуснете тото фиш. При някои от вас предстоят хубави поводи за радост и семейни празници – сключване на брак, женитба на някое от децата, поява на деца или внуци и други. Много романтичен месец за младите Деви и успешен месец за работещите в сферата на спорта, политиката и бизнеса.

ВЕЗНИ – енергия през този месец няма да ви липсва и тя ще ви помага да издържите стоически в някои по-трудни моменти. При вас акцентът е върху дома, семейството и родителите, при някой от които може да възникне здравословен или друг проблем и да се наложи вашата помощ и намеса за разрешаването му. До средата на месеца е доста затруднено общуването, а може да се появят и някакви вътрешни страхове. През този месец се налага да бъдете по-пестеливи и внимателни с парите. Венера в Козирог не се отразява позитивно във финансов план и в любовта. Семейните или интимни отношения може да са по-хладни и трудни. Обръщайте достатъчно внимание на партньора си и бъдете по-мили със семейството си, независимо колко усилия се налага да направите. След 15 февруари общуването е по-леко, мисленето логично и ще можете да постигнете по-добри резултати. 

СКОРПИОН – през февруари звездите към вас са по-благосклонни. При младите и необвързаните Скорпиони дните ще са наситени с любов и страст. Напоследък не ви е леко, затова сега следват заслужено по-позитивни емоции. При семейните и обвързани Скорпиони ще има хубави поводи за радост и семейни празници, а и при повечето от вас и приходите ще са повече. Да се учуди чак човек в тази финансова и здравна криза. Отпуснете се малко и се насладете на всеки прекрасен миг, придобивка или успех. Юпитер до 10 май е в Риби и ще ви носи много късмет и успех в начинанията. Някои от вас може да сключат брак, други да намерят любовта на живота си, а при трети да се появят деца или внуци в семейството. През първата половина на месеца внимавайте в общуването и при работа с документи / договори. Избягвайте пътуване на дълъг път, особено на 7, 8, 13 и 14 февруари.

 

 

СТРЕЛЕЦ – през първата половина на месеца ще ви е по-трудно в общуването с партньори и опоненти. Бъдете предпазливи при работа с пари и документи, може да се опитат да ви измамят. Работата ще върви по-добре и ще успявате да се справите финансово, особено хората със стабилна работа и личен бизнес. До 10 май не предприемайте нови начинания или разширяване на бизнеса си. Виждате, че ситуацията в световен план е променлива и нестабилна, но и Юпитер в Риби няма да е така щедър към вас. Трябва да сте умерени във всичко. Близките ви хора ще ви помагат и подкрепят. Не приемайте през втората половина на месеца каквито и да било предложения и капиталовложения. Четете добре документите, които подписвате и с които работите. Може да ви изненада проверка от контролни органи. Бъдете най-внимателни във всичко на 22, 24, 25 и 28 февруари. Избягвайте и пътувания.

КОЗИРОГ – през този месец Марс и Венера са във вашия знак, повишавайки вътрешната ви устойчивост и енергичност. Влиянието им за някои от вас ще е позитивно, а при други не. Всичко зависи от личния хороскоп на всеки човек. Едни ще изпитват сериозни финансови затруднения и проблеми в партньорствата, ако рожденото Слънце е в неблагоприятни аспекти. Но ако е благоприятно аспектирано по рождение ще се радвате на печалби, придобивки, успехи в кариерата и други. Оценката на хората ще е важна, за да придобиете повече увереност и да се чувствате значими. Ретроградната Венера може да върне в живота ви стара любов или бизнес партньор. Дайте на себе си и на другите шанс да подобрите минали грешки и конфликти във взаимоотношенията. Юпитер в Риби до 10 май ще ви носи повече късмет и добри възможности за реализиране на някои планове и мечти. 

ВОДОЛЕЙ – Сатурн се е позиционирал от доста време във вашия знак и ще продължава с влиянието си и през тази година. Месец февруари няма да е толкова труден и стресов, както при други представители на Зодиака. Всичко е въпрос на вътрешна нагласа. Чувствате се изтощени, с понижен тонус и енергия, на моменти и страховете се усилват. Използвайте първата половина на месеца и бъдете по-уединени. Така ще имате възможност да възстановите силите си, а те ще ви трябват. През втората половина на месеца и най-вече след 21-ви напрежението може да се повиши – Меркурий във Водолей до края на февруари и в началото на март е в неблагоприятни аспекти със Сатурн и Уран. Не планирайте за този период пътуване на дълъг път, шофирайте и в населеното си място по-разумно. Могат да възникват спорове с близки и колеги, а това се отразява на нервната ви система. Щадете я. 

РИБИ – през първата половина на месец февруари ще се радвате на подкрепата от страна на партньорите и близките в семейството. Но вие сте доста доверчиви и податливи на влияние, затова не позволявайте да ви оказват натиск при взимането на някакви решения. Предпазвайте се и от загуба на лична информация или документи. Не приемайте всяко мнение за чиста монета. През втората половина на месеца бъдете опора на своя партньор и проявявайте разбиране, когато усетите, че е подтиснат или изнервен. Грижете се за своето и за неговото здраве и спокойствие, за да се чувствате сигурни. Няма повод за сериозни притеснения или неприятности през този месец. Може понякога да се появяват страхове и чувство на несигурност. Делата ви ще се развиват добре и можете да разчитате на големия благодетел Юпитер, планетата на късмета, който е в Риби и ще ви закриля до 11 май.

Марги Паскалева
https://astroamor.wordpress.com/

#месечен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"