Бизнесдама на годината – елитът показа класа и стил

Бизнесдама на годината – елитът показа класа и стил
A A+ A++ A

Повече от 25 години конкурсът "Биизнесдама на годината" награждава успелите жени на България. Той откроява постиженията им както в бизнеса, така и според отношението им към модата. Лорд Евгени Минчев коментира  дантелени, копринени и други вълнения от това събитие.

Йотова - в черно, Русева - в синьо, Пецева - в кремаво 

Вицепрезидентът на Република България Йлияна Йотова позира с повечето дами стилна и на високо ниво. Тя бе подбрала черното, в което личаха отлични шивачески умения. Вляво от нея бизнесдамата Биляна Пецева блестеше в кремаво и дантела, с покоряваща прическа и поведение. Нери Русева - почетна дама на конкурса, представи синьото като свой избор за вечерта и получи много комплименти за това. Биляна Минева бе проявила истинска смелост и излезе от строгия протокол с чудесна пъстра горна част и черна рокля под нея.

 

В синьо се откроиха Хътчинс и Михайлова Мая Хътчинс даде заявка за една от най-стилните дами по време на конкурса. Бляскавата й рокля стигаше до земята, а на върха прическата събираше погледите на кавалери и съперници. До нея Камелия Терзийска цъфтеше в черно, обогатено от дантела и шифон. Деликатните бижута и чантата допълваха портрета на тази заслужила бизнесдама. Одобрителни думи и за трите дами от Кралство Хармония - наградената за финанси и застраховане Дина Михайлова, подобно на Хътчинс, бе заложила на синьото. Юлия Забунова се задържа на червеното от няколко събития насам, но винаги с умело добавяне на причудливи елементи. Плътно вляво д-р Антония Бозукова бе объркана с Мис България заради своята типична коронка, младежко излъчване и красота.

#лорд Евгени Минчев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"