Лили Иванова нае бодигарда на Румен Вълка

Лили Иванова нае бодигарда на Румен Вълка
A A+ A++ A

Двуметровият охранител, който от няколко месеца следва неотлъчно Лили Иванова и бди за сигурността й, се оказа със завидно професионално досие. Мускулестият гигант се казва Георги и е преминал с отличие обучението си за подготовка на командоси в международната академия на основателят на Съюза на българските командоси Юлий Абаджиев.

Лили Иванова наела Георги миналото лято, след като бодигардът й бил препоръчан от шефа на охранителна фирма, ангажирана от години с обезпечаването на сигурността на концертите й. До неотдавна снажният бодигард работел като охранител при митичния бос на боклука Румен Гайтански – Вълка, но напуснал благата служба заради твърде натоварения график.

Като работодател на обучения командос Лили Иванова имала твърде странни изисквания, доверяват близки до живата легенда на българската музика. Естрадната прима изрично забранила на бодигарда си да я следва въоръжен с пистолет, тъй като имала страх от оръжията. Освен това Лили била категорична в изискването си нейният охранител да е облечен официално и да не се носи по анцунг. Железните правила се спазват и от личния шофьор на певицата, който е развозва с лимузина от няколко години.

"Лили не ползва бодигард, защото се опасява за живота си, а за да не бъде мишена на нездраво любопитство и за да се отърве от досадници. Дори когато се появи в някой престижен бутик, все ще се намери някой досадник, който да я заговори и да поиска обща снимка, или поне автограф“, разясняват нейни близки.

Според думите им, легендарната изпълнителка не желае в публичното пространство да се появяват каквито и да е нейни снимки от ежедневието й. От години медиите използват единствено фотографии, публикувани в социалните мрежи от самата Лили и преминали през старателна обработка с фотошоп.

Новият бодигард на естрадната прима ще има твърде сгъстен график в следващите месеци, тъй като само преди дни Лили Иванова обяви, че тръгва на национално турне от пролетта. Певицата обяви дати за рекордните 27 концерта в цяла България, като изтощителната й концертна обиколка стартира на 14 април с музикална изява в родния й град Кубрат.

Деветмесечното национално турне на Лили Иванова ще приключи на 4 декември със спектакъл в столичната зала „Арена Армеец“. По груби сметки Лили Иванова ще спечели поне 3 млн. лв. от 27-те си концерта.

Именно предстоящото концертно турне на Лили в цяла България принудиха певицата да посети отново любимия си Кремиковски манастир след продължително отсъствие.

Ден след като миналата седмица естрадната прима обяви датите за националното си турне, тя посети светата обител „Св. Георги Победоносец“, за да се помоли на Дева Мария да я закриля.

През последните 2 г. серия концерти на Лили Иванова с предварително продадени билети пропаднаха заради коронавирусната пандемия, пише "Уикенд".

#Лили Иванова #Бодигард

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"