Балабанов от ИТН атакува Петков: Не бива да продава националния интерес

Балабанов от ИТН атакува Петков: Не бива да продава националния интерес
A A+ A++ A

Да продаде националния интерес, нашата история, която е хилядолетна и нашите интереси, и нашите исторически отношения със Северна Македония не е възможно за ИТН. Те не се продават, независимо кой е министър-председател, коя политическа формация си мисли, че може еднолично да управлява в едни такива казуси. Това заяви депутатът от ИТН Станислав Балабанов.

По отношение на БНБ нашата позиция не е променена, ние ще подкрепим нашия кандидат. Пленарната зала решава. Ние нито ще си тръгнем, нито ще се обидим, ако другият кандидат спечели. Но казуси с търгуването на национални интереси категорично застрашават отношенията в една такава коалиция. Надяваме се тези, които са се опитвали да търгуват националните ни интереси да ревизират позицията си. Това е по-важно от кой ще е гуверньор на БНБ.

Нека тогава видим каква ще е позицията на нашия министър-председател, и вие тогава ще изразите с въпросите си позицията, която ние изразихме вчера демократично“, каза още Балабанов.

Това, което каза г-н Трифонов вчера е ясно доказателство, посочи Балабанов на въпрос има ли ясни доказателства за договорки между Кирил Петков и Северна Македония.

Вашите въпроси трябва да са насочени към съответните лица, които г-н Трифонов цитира в своя пост“, завърши той.

#Станислав Балабанов #ИТН #Слави Трифонов #Северна Македония

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »