Лили Иванова с Богдана и Васко Кеца за ЧРД

Лили Иванова с Богдана и Васко Кеца за ЧРД
A A+ A++ A

С Богдана Карадочева, съпруга й Стефан Димитров и Васил Найденов ще празнува рождения си ден Лили Иванова.


Тази година празникът на певицата съвпада с Великден, което ще даде още повече поводи за радост. Лили ще почерпи близките си приятели в изискан столичен ресторант.


За да направи перфектна организацията около рождения си ден и празнуването на Великден, Лили Иванова предвидливо е планирала "пауза" в националното си турне. На 25-и певицата също ще бъде в София, за да отдъхва от празненството. След това естрадната легенда отново се връща в градовете от родното Лудогорие с гастрола си.


В аванс "България Днес" научи, че поп иконата, както традиционно прави всяка година по това време, е разделила празничния си ден на две. На обяд и в следобедните часове ще приема на гости своите близки, а вечерта е посветена на нейните най-добри приятели от гилдията.


На 24-и обаче Лили очаква своята любимка - бившата си икономка Мария. Както вече писахме, тя е един от най-лоялните и предани на певицата хора в продължение на години. На всеки рожден ден на примата Мария я почита с дар, дело на собствените й ръце.


Тази година бившата икономка на Лили е изплела за нея одеяло. Успяла е да го завърши рекордно бързо въпреки семейните си проблеми - смъртта на съпруга й и грижи за къщата в софийското село Яна.


Освен ръчно изработената завивка Мария ще занесе на изпълнителката на "Ветрове" и огромен букет цветя от селската си градина. Известно е, че естрадната звезда не е голяма любителка на букетите и обикновено ги подарява, но за своята ексикономка правела изключение.


Пред хора от най-близкото си обкръжение примата споделила, че на този си рожден ден щяла да бъде заредена с много позитивна енергия от концерта в родния Кубрат. Билетите за него са били изкупени за часове, разказват местни културтрегери. За да излезе на сцената пред своите съграждани, Лили си направила макияж в гримьорната на кубратската Школа по изкуствата. Тя е подарила мебелите за нея, дала е и средства за пиано и модерна аудиосистема, сподели пред медиите кметът на града.


Напоследък поп легендата често споделяла пред свои стари познати, че е решила да превърне мезонета си на столичната улица "Оборище" в музей, научи "България Днес".

Снимка: бТВ

#Лили Иванова #рожден ден

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"