Цената на таблетите Microsoft Surface започва от 500 долара

Цената на таблетите Microsoft Surface започва от 500 долара
A A+ A++ A

Броени дни преди премиерата на Windows 8 Microsoft най-сетне реши да разкрие цената на които ще продава своите таблети от серията Surface. Или поне на модела с ARM процесор, който ще се появи на пазар пръв и ще работи с Windows RT, версията на Windows 8 за тази архитектура. Източник на The Verge e готов да засее и тази неизвестна и от публикуваната информация става ясно, че цените на устройството започват от 499 долара.

Това е за варианта с 32GB вградена памет и без допълнителния калъф Touch Cover. Ако се купи в комплект с такъв цената е 599 долара. Варианта с 64GB и без калъф памет струва 599 долара, а прибавянето на Touch Cover добавя още 100 долара. Самостоятелно калъфа се продава за 120 долара, така че закупуването на комплект спестява средства. Освен това Microsoft предлага и калъфа Type Cover с интегрирана клавиатура, който струва 130 долара.

Microsoft Surface е с дебелина на корпуса 9,3 мм и тегло 676 гр. и залага на чип NVIDIA Tegra 3 и 10,6" екран с HD резолюция. Батерията в него е с капацитет 31.5 Wh, ще са достъпни варианти с вградена памет 32 GB и 64 GB, а сред другите характеристики откриваме microSD слот и USB 2.0 порт. Снабден е с корпус от магнезиева сплав. Компанията стартира предварителните поръчки днес с обещание за доставка до 26 октомври, когато ще е официалната премиера на Windows 8.

http://www.theverge.com/2012/10/16/3271243/microsoft-surface-tablet-pricing-availability

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино