От желязо ли е? Лили пребори ковид, връща се на сцената!

От желязо ли е? Лили пребори ковид, връща се на сцената!
A A+ A++ A

Примата на българската естрада Лили Иванова пребори коварния Ковид-19 и е готова да се върне на сцената. Преди ден тя отново бе с музикантите си и направи първа възстановителна репетиция, пише Телеграф.

Черно и бяло

Лили Иванова си качи и черно-бял кадър от репетицията, под който стотици фенове й пожелаха успех и я поздравиха за борбения дух. Певицата от своя страна напомни на почитателите си, че през юли й предстоят 4 концерта. На 14 юли тя ще забавлява феновете си в Бургас. Билетите за спектакъла вече са изчерпани. Два дни по-късно изпълнителката ще се качи на сцената на Летния театър във Варна, за който също няма билети. Седмица по-късно, на 24 юли, Лили Иванова ще се срещне с почитателите си в Габрово, а ден по-късно е ред и на концерта й в Плевен. Проверка на „Телеграф“ показа, че за Града на хумора и сатирата има все още билети на цена между 40 и 60 лв. Ситуацията в Плевен е същата – все още има налични пропуски.

Турне

Турнето на Лили преминава както през познати концертни зали и градове, така и през градове, в които ще изнесе концерти за първи път от десетилетия насам. Кулминацията на турнето е концертът в зала „Арена Армеец“ – София, на 4 декември 2022 г. Точно 10 години след първия концерт на Лили Иванова в залата тя се завръща отново в нея. Именно тя бе и първият български изпълнител със самостоятелен концерт в най-голямата ни зала.

Снимка: Васил Къркеланов

#Лили Иванова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"