Младеж изчезна по трасето София - Плевен

Младеж изчезна по трасето София - Плевен
A A+ A++ A

Млад мъж е изчезнал безследно, а близки и приятели го издирват. Такъв пост масово започна да се споделя из социалната мрежа Фейсбук.

В неизвестност от четвъртък е Никола Михайлов. Сестра му – Константина Михайлова, моли всички, които имат някаква информация за него да й помогнат.

Тя уточнява, че за последно Николай е видян на Централна автогара София. Него приятел пък каза, че мобилният телефон на безследно изчезналия млад мъж, бил открит в заложна къща в столицата.

„Брат ми Никола Михайлов е в неизвестност от четвъртък! Мобилният му телефон не е в него ! По последна информация е бил на автогара София за да пътува към Плевен! Ако някой има информация да се свърже с мен!“, написа Константина Михайлова в личния си фейсбук профил.

„Няма ли камери на тази автогара?“; „Дали се е качил на автобуса. Да проверят и камерите в Плевен дали е слязъл там. И ако е слязъл значи е някъде в Плевен“; „Подаден е сигнал започнато разследване…“; „Олее дано да си дойде стискам палци всичко да е наред“; „Дай Боже да е жив и здрав и скоро да бъдете заедно цялото семейство!“ – това са само малка част от коментарите под поста й, пише lupa.bg.

#младеж #изчезна

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"