Легендата Христо Стоичков идва в България за световните първенства по таекуондо

Легендата Христо Стоичков идва в България за световните първенства по таекуондо
A A+ A++ A

Легендата на българският спорт Христо Стоичков пристига в България и ще присъства на официалното откриване на световните първенства по олимпийско таекуондо за кадети и за юноши и девойки, които ще се проведат от 28 юли до 7 август в "Арена Армеец", предаде БНР.

Носителят на Златната топка направи специално видео за предстоящите състезания, които са под патронажа на президента на България Румен Радев.

 
"В Америка е лято, а в България ще е таекуондо лято. Аз тръгвам от Америка и Ви чакам в Арена Армеец. Там ще се видим", сподели Стоичков във видеото.
 
Освен двете първенства за откриването на 2 август в София пристига и световният демонстративен отбор, който ще направи  уникална демонстрация в Арена Армеец.
 
На 3 агуст щоуто продължава и в Античния театър на Пловдив, където жителите и гостите на града ще могат да се насладят на невероятните изпълнения получителите Златен бутон в шоуто "Америка търси талант" изпълнители. Към този невероятен тим ще бъдат включени и 10 наши състезатели, представители на българския демонстративен отбор.
 
 
Снимка: facebook/H8SHristoStoitchkov

 

#Христо Стоичков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"