Шеф на погребална агенция преби управител на общинска фирма

Шеф на погребална агенция преби управител на общинска фирма
В община Берковица има много писма от граждани срещу работата на Таня Сусина, която е избрана за управител през февруари тази година. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Управителят на общинското дружество „Обредни дейности" в Берковица Таня Сусина е била жестоко пребита от собственика на погребална фирма Димо Стефанов.

Двамата имали множество спорове за реда при извършване на погребалните дейности, предаде БНР.

В четвъртък Сусина и Стефанов се скарали за пореден път, след като управителката на общинската фирма забранила на Стефанов да извърши погребение в гробищния парк, съобщи Дарик радио.

След това 41-годишната жена се върнала в офиса си в центъра на града, където била нападната и жестоко пребита.

Тя е настанена в монтанската болница със счупен крак и множество наранявания по лицето. Димо Стефанов пък е задържан за 24 часа.

В община Берковица има много писма от граждани срещу работата на Таня Сусина, която е избрана за управител през февруари тази година.

Според жалбите тя нарушавала системно наредбата за организацията и управлението на гробищния парк в Берковица и не спазвала ангажиментите и отговорностите си, съобщи кметът на града Димитрина Каменова.

Кметицата неколкократно се е срещала със Сусина, за да й обяснява какви са й задълженията като управител, но проблемите си останали.

Още на следващото заседание на Общинския съвет Каменова ще внесе предложение за временното й отстраняване като управител на „Обредни дейности".

#Берковица #кмет на Берковица

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници