Млади шофьори отнеха 2 живота във Враца

Млади шофьори отнеха 2 живота във Враца
За последните 24 часа в страната са станали 25 тежки катастрофи, загинал е един човек, а 31 са ранени. Снимка: БГНЕС, Архив
A A+ A++ A

Две жени – на 82 и 63 години, загинаха при пътни инциденти във Врачанско, предизвикани от шофьори с малък стаж зад волана, за по-малко от 24 часа.

В сряда около 16:50 часа във Враца 18-годишен младеж блъсна и уби на място 82-годишна пешеходка, съобщиха от полицията в града.

Инцидентът е станал на един от главните булеварди. Шофьорът управлявал „Фолксваген Голф" и имал само месец стаж зад волана. Пробата му за алкохол била отрицателна.

В четвъртък пък, около 13:50 ч., при тежка катастрофа на пътя от врачанското село Бутан за село Софрониево е загинала 63-годишна жена.

Тя е пътувала в лек автомобил „Сузуки", управляван от 34-годишна врачанка, която взела шофьорската си книжка само преди 10 дни.

Дамата карала с несъобразена скорост и изгубила контрол над колата, след което се ударила в крайпътно дърво.

Загиналата е пътувала на задната седалка. Шофьорката и другата й спътничка – 37-годишна жена, са ранени. Пробата за алкохол е отрицателна.

За последните 24 часа в страната са станали 25 тежки катастрофи, загинал е един човек, а 31 са ранени, съобщиха от пресцентъра на МВР.

#Враца #катастрофа #МВР #Бутан

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници