Beats Electronics представи нови слушалки и високоговорител

Beats Electronics представи нови слушалки и високоговорител
A A+ A++ A

Преди месец видяхме снимки на нови безжичен високоговорител и слушалки с марката на Beats Electronics, но се оказа, че информацията за тях се е появила онлайн по-рано от предвиденото. Устройствата вече получиха официалната си премиера, а освен тях има още едни слушалки. Да започнем първо с високоговорителя. Нарича се Beats Pill и се описва като първото устройство с функция за сдвояване чрез NFC и съвместимост с Bluetooth профила apt-X за осигуряване на качествен звук, но това не е точно така, тъй като Nokia Play 360 също разполага с такава функционалност.

Има микрофон и може да послужи за провеждане на handsfree разговори, а вградената батерия стига за 7 часа възпроизвеждане на музика. Добавени са 3,5 мм жак за връзка с външни източници на звук, технология за намаляване на ехото при разговори, опция за запазването на профили за 8 различни устройства и функция за автоматично изключване след 30 минути без сигнал. Джаджата е с 4 говорителя и се предлага в черно, бяло и червено на цена от 199 долара.

Слушалките Executive обещават висококачествена изработка и залагат на премиум материали като алуминиева сплав, стомана и кожа. Включена е система за активно потискане на околния шум, а за провеждане на разговори е добавен специален кабел с микрофон и бутони за управление. Слушалките се продават за 300 долара. В допълнение, на цена 99 долара е нов модел слушалки urBeats, които също имат микрофон.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници