Трима убити след семейна драма в САЩ

Трима убити след семейна драма в САЩ
Снимка на Редклиф Хогтън. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Трима души са били убити при стрелба, предизвикана от семейна драма в Милуоки, късно вечерта в неделя, съобщиха медиите в САЩ.

Часове след кървавия инцидент, предполагаямият извършител Редклиф Хогтън е бил открит мъртъв, заявиха от местната полиция, на коятос е позовава АФП и БГНЕС.

Според местните медии, мъжът вероятно се е самоубил.

Според Си Ен Ен, седем души са били засегнати, от които четирима са с леки наранявания след стрелбата в и около салон за красота в търговски център.

Трима ранени са били откарани в болница, но не е известно точното им състояние, съобще по-рано Си Ен Ен.

Според Ен БИ Си, местната полиция заявявала пред репортери на място, че издирва чернокож американец, който е заподозрян за стрелбата. Той избягал с черна Мазда. Свидетел е заявил пред местния вестник, че видял жена от салона за красота, да бяга крещейки, преследвана от въоръжен мъж.

Местните медии лансираха хипотезата за семейна драма. Според тях човекът, който стрелял е бивш съпруг на работничка в салона.

Телевизиите показаха десетки превозни средства на медицинските служби и силите за сигурност на паркинга на търговския център.

На по-малко от 2 км оттам се намира местният луксозен хотел от веригата „Шератон", където през 2005 г. бяха застреляни седем души и ранени други четирима.

#Милуоки #САЩ #драма #семейство #полиция #семейна драма

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници