Звездата от "Игра на тронове" и "Аквамен" Момоа си махна емблематичните плитки ВИДЕО

Звездата от "Игра на тронове" и "Аквамен" Момоа си махна емблематичните плитки ВИДЕО
A A+ A++ A

Мегазвездата на киното в момента Джейсън Момоа обръсна известната си коса. 43-годишният актьор сподели видео, на което се вижда как близък негов приятел подстригва и бръсне почти до кожа косата му.

В клипа Джейсън се представя на последователите си, показва пред камерата вече отрязаните си коси, а след това обяснява причината за решението си.

ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО НА МОМОА ТУК

Алоха, всички - започва той видеото в Инстаграм по типичния си топъл начин - въпреки че съдържанието става по-сериозно, когато той започва да обяснява причината за промяната.

И продължава: "Бръсна се - правя го заради пластмасата за еднократна употреба - уморен съм от тези пластмасови бутилки, трябва да спрем. Пластмасовите вилици, всички тези глупости".

Сериозното му послание е прекъснато за кратко от лек полъх на вятъра, който разсмива Джейсън, тъй като от известно време не е усещал вятър в главата си.

"О, човече, никога не съм усещал дори вятъра точно там", възкликва той.

Откакто Джейсън стана известен след участието си в "Игра на тронове" и получи главната роля на Аквамен във вселената на DC, дългите му кичури се превърнаха в негов почерк.

Но, както Джейсън намеква във видеото, той е почувствал нуждата да направи нещо шокиращо, за да повиши осведомеността за голямата ни зависимост от пластмасата за еднократна употреба.

"Тя отива в нашата земя, отива в нашия океан. Просто виждам някои неща в нашия океан, които са толкова тъжни, така че моля ви, всичко, което правите, за да премахнете пластмасата за еднократна употреба в живота си - помогнете ми", казва Джейсън.

След това той отделя малко време, за да завърши видеото с положителна нотка и да признае някои от промените, които вече са направени, съобщи "Metro".

"Пластмасовите бутилки са нелепи. Сега много хора произвеждат алуминиеви, което е фантастично", като държи собствената си бутилка на екрана.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници