Яйца и домати ще хвърчат по ритонците заради Филип Киркоров?

Яйца и домати ще хвърчат по ритонците заради Филип Киркоров?
Фейсбук
A A+ A++ A

Протест, с който да спрат концерт на родения в България руски певец Филип Киркоров, подготвят в групи в социалните мрежи.

Бившият съпруг на Алла Пугачова, който е отявлен подръжник на Владимир Путин и войната срещу Украйна, трябва да участва в събитие в зала 1 на НДК на 3 ноември. За тогава е обявен юбилеен концерт на българския дует "Ритон".

Путин и Киркоров

Здравко и Катя са приятели с Киркоров и също не крият симпатиите си към политиката на руския президент Владимир Путин. През лятото те приветстваха Киркоров в България.

Руският певец има двойно гражданство, защото е роден във Варна.

Протестите срещу допускането на Киркоров да пее в НДК започнаха да се организират, след като по БНТ бяха излъчени реклами за концерта.

Блокада на входоведе на НДК или изкупуване на билети и атака по сцената с яйца и домати са вариантите за протест, които се обсъждат в социалните мрежи.

Здравко и Катя тази година отбелязват 45 години заедно на сцената. Те подготвят концерта от началото на годината, като той е завършек на турнето, с което двамата изпълнители обиколиха някои градове в страната. Още през лятото обявиха, че Киркоров ще бъде техен специален гост, пише "България днес".

#Дует Ритон #Филип Киркоров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »