Левски е спасен, сделката с Драган Чолак е готова! Божков също ще получи пари

Левски е спасен,  сделката с Драган Чолак е готова! Божков също ще получи пари
A A+ A++ A

Левски вече е на една ръка разстояние от големия си спасител – групировката Sport Repiblic, дъщерна на Юнайтед груп и собственост на сръбския милиардер Драган Чолак

В понеделник е имало финални разговори между двете страни. "Сините", представлявани от Наско Сираков, са били уведомени, че сделката ще бъде подписана съвсем скоро, шише gol.bg.

Както е известно, одитът е завършил благополучно – не са открити допълнителни огромни задължения на футболния клуб от „Герена“.

Сега най-пресните информации гласят следното: „Sport Rebublic“ е уверил Сираков, че ще купи Левски, след като вече е постигнал договорка с Васил Божков за дълговете към него. Живеещият в ОАЕ бивш собственик на клуба е имал среща с представители на Драган Чолак. Между двете страни е подписано споразумение, което гласи, че до 31 януари под формата на няколко транша „Sport Rebublic“ ще изплати всичко на сметката на Божков. Сумата обаче остава конфиденциална. Освен това са стартирали преговори с НАП, в които държавата е получила писмени гаранции, че : „Sport Rebublic“ ще се издължи и на нея.

Според друга информация на Блиц, вече са стартирали и разговори със Станимир Стоилов за подписване на нов договор. Контрактът със сигурност ще е в пъти по-добър от настоящия на Мъри, който даже дълго време след завръщането си миналия септември работи без заплата.

Медията завършва, че не е изключено скоро да бъде подписан нов рекламен договор между клуба и „Еврохолд“ на Асен Христов.

#Левски #"Левски"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"