Добрият великан от „Игри на волята“ си отива

Добрият великан от „Игри на волята“ си отива
A A+ A++ A

215 сантиметра е ръстът на най-внушителния участник в "Игри на волята: България". С тази си височина той печели приза на най-високия мъж, стъпвал някога на Арената на състезанието.


Ако случайно срещнете на живо симпатичния гигант и той не реагира на името си, не сте се объркали. Цецо има брат близнак, който стърчи "само" няколко сантиметра над него.

Със сигурност най-доброто определение, което може да бъде дадено за Цецо е "гигантът с нежна душа". В дисонанс с високия му ръст, играчът от Супергероите неведнъж е демонстрирал, че не е като останалите мъже - винаги е деликатен и насърчителен с жените и се отнася към тях с голяма нежност.

Камерите са улавяли голямото момче на Игрите да гали нежно косите на Фейгин (бащински) и да я насърчава в седмицата, в която тя се бореше за капитан на племето. В негова запазена марка се превърнаха и целувките по главата на съотборничките му. Затова вероятно се почувства горчиво предаден от част от племето си, което го номинира тази седмица.

Към Виктория обаче Цветан очевидно таи по-горещи чувства. Всички помним признанието му в градината, когато под романтиката на джанката, той призна на блондинката, че мечтае да я види обута на високи токчета и по възможност... да е без дрехи. "Само мъж с размерите на Цецо може да мечтае да види волейболистка на токчета", шегуваха се феновете на риалитито в социалните мрежи.

"Малко свалки, малко бъзици, ау и готово", разкри тогава стратегията си високото момче.

Цецо обаче е добър приятел и с мъжете в "Игри на волята: България", които дружески го наричат The Giant (Гигантът бел.ред). И често постват в социалните мрежи снимки с него.


Ръстът на Цветан - благословия или бич

Напоследък все по-често на Супергероите им се струва, че височината на Цецо пречи на неговата гъвкавост и като цяло избягват да му възлагат най-тежките физически предизвикателства.

Цветан

Именно ръстът стана повод за номинацията му тази седмица, която удари големия добряк право в сърцето. Той обяви, че е жертва на дискриминация на база височина. И не беше далеч от истината - с напредването на състезанието, племето му се стреми да останат "унифицираните" участници със сходен ръст, защото смятат, че това им помага в бързината и ще им носи успех в игрите.

"Нямате представа какво е да си висок. Аз бях на калориен дефицит дълго време", опита се да обясни Цецо на съотборниците си, защо тялото му понякога няма очакваната от тях сила. Дали обаче всички разбраха, че да гладува мъж 2.15 е съвсем различно от това да гладува Мани, която е само 1.50 см.?

дисонанс

Истината е, че не бива да се подценява и фактът, че присъствието на мъж с размерите на Цветан, неведнъж е бил в голям плюс за племето му.

Нека си спомним как миналата седмица сините издигнаха за норматив кула от телата си, по които Мани се покачи, за да вземе ключа за един от сандъците на плажа. На останалите две племена им отне часове и в крайна сметка усилията им да сторят същото се провалиха, просто защото си нямат по един Цецо в отбора.

игри



В битките Цецо изпъкна не само с ръст, но и с добри идеи. Физическата му подготовка за неговата височина е доста завидна и в това няма нищо изненадващо, защото той е волейболист, но също така е запален почитател на кросфита и фитнеса. В състезанията действията му демонстрираха неведнъж, че всяко движение на двуметровото му тяло се прави с мисъл и чертаене на стратегия.

Така или иначе Цветан продължава и следващата седмица в състезанието. Ще се сбъдне ли обаче заплахата му, че ще обърне монетата?

"Като се върна, мисля, че добрия великан повече няма да го има. Ще ги съсипя!", закани се най-високият участник. И наистина се завърна в играта...

#"Игри на волята"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници