Десетки НЛО-та тормозят самолети над Тихия океан (ВИДЕО)

Десетки НЛО-та тормозят самолети над Тихия океан (ВИДЕО)
Pixabay
A A+ A++ A

Многобройни наблюдения на неидентифицирани летящи обекти (НЛО) са били докладвани от десетки пилоти, летящи над Тихия океан през последните два месеца, според изследовател на НЛО, предаде "Телеграф".

Бен Хансен, бивш агент на ФБР и водещ на шоуто Discovery+ UFO Witness, получи нови кадри и записи от контрола на въздушното движение, които показват объркани пилоти, опитващи се да обяснят на диспечер за странните си наблюдения във въздуха. Той събра разкази на пилоти от Southwest Airlines, Hawaiian Airlines и други компании между 6 август и 23 септември.

В един завладяващ разказ бивш военен пилот съобщава, че е видял много самолети да летят над него. „Имаме няколко самолета на север тук и се въртят в кръг на много по-голяма височина от нас. Имате ли представа какви са?“, пита пилотът Марк Хълси по радиото на 18 август, докато летеи с чартърен самолет край бреговете на Лос Анджелис.

Обърканият диспечър отговаря на Хълси, че не е сигурен какво се случва. Хълси отново се обажда 23 минути по-късно, за да каже, че трите самолета, за които първоначално е докладвал, са се увеличили до седем, летейки между 5 000 и 10 000 фута над него. „Те просто продължават да се въртят в кръг. Бях пилот на F-18 в морската пехота и ви казвам, правил съм много прихващания, никога не съм виждал нещо подобно“, казва Хълси в записа.#НЛО #извънземни

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай