Лорд Минчев: Дара - модно дъра бъра, без два чадъра, и още

Лорд Минчев: Дара - модно дъра бъра, без два чадъра, и още
Колаж: Телеграф
A A+ A++ A

Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Десислава- храст от луди цветове

Силното есенно слънце е разтопило дъгата си върху Десислава. Тук разполагаме с десетки цветни обвинения в прекаляване. Оранжево се огъва под металната прегръдка на синьото. Жълтеникав омлет се пържи на тих огън в ръкавите и яката. Меланж от неразпознати цветови импровизации се стича по риза, която би била интересна и с по-малко. Десислава се е побрала в оранжева пола, над която се случва този храст от багри . Бих го полял обилно с бяла боя и смятам, че резултатът ще е много повече в полза на певицата. В полумрака обеците ми се чинят като върхове на бояджийска четка. Бих коментирал и прическата, но ще си изпусна полета за Лондон.

Бобокова готова за бал при Чарлз

Премерена и стилна, в топли цветове и вътрешен блясък, специалистът по изкуство Христина Бобокова е днешният ми избор за похвала. Тя е превърнала задължителната „малка, черна рокля“ в пъстра японска градина. Това и отива и прави силуета добре обгрижен от страна на текстила. Волната прическа обогатява визията. Бобокова е готова за бал при новия крал на Англия. Меценатът на изкуството и притежател на галерия Нирвана Ники Младжов допълва кадъра без излишно разпростиране в модата. Блейзерът изпъква деликатно и разкрива атлетичното тяло. Младжов борави с модата така както с бизнеса си- винаги с усет и мярка.

Веселина Кацарова за спешна смяна на стила

Черно и бяло тук се преплитат в най-буквалния смисъл. Оперната певица Веселина Кацарова така е преплела тези банални цветове, че изглеждат изцедени и като набързо сложени на простор. Нещо като чаша айрян, политнала в пространството и застинала върху нея. Ако госпожата прибави типичната шапчица, може да я взема за Николина Чакардъкова, но това са си мои разсъждения. Гаджето се опитва да попита дали това е дъщерята на Силвия Кацарова, но го замерих с лимон. Такова невежество. Веселина би могла да потърси друго сценично решение, но явно вътрешният и глас не е толкова уверен като външния.

Дара - модно дъра бъра, без два чадъра

Имаше един виц в който питат – как се казва японския министър на модата. Отговор- Насакото Яката. Ето, че днес намерихме сакото, на което е кръстен Насакото сан. То принадлежи на певицата Дара и е попара от текстил, свръх размер и няколко свенливи бели райета . Вярно е, че over size е на мода, но човек да е готов да приюти „майка си и баща си“ под едно сако е повече отколкото и Мечо Пух би допуснал. Огромен син облак връхлита погледа изпод сакото и давам грош и половина на оногова, който би назовал името на дрешката. Гаджето, лаком като всеки германец вика- дай да го кръстим- Дарадания, бъркайки красивата ни дума- дандания. Интересни маншони, също в синьо, превръщат Дара в добродушна модна наивница, с което я номинирам за наградите Златната скилидка, макар такива да не съществуват.

Аръков, обади ми се. Да свалим тези дрехи!

Че черното никога няма да е новото розово съм повече от сигурен, но Куркински май не знае това. Въпреки всичко, той го е облякъл със силата на която е бил способен. Някой ще каже, че това е обличано с твърда ръка, аз пък ще кажа, че с мека. Плавните полагания на блуза, яке, нещо като панталон, нещо като обувки, нещо като кепе, преливат в общ катранен казан, над който се извисява нищо неподозиращият актьор. До него Аня Пенчева опитва да заблуди окото, но и тя е отдадена на черното, малко по-дискретно от колегата си. Бетоновата текстилна настилка се стеле по привлекателния силует, но е компроментирана от черната тениска и черните обувки с нещо като пламъци по тях. Яркооранжевата коса не подхожда на нищо облечено, нито дори на мислите на Куркински, който има вид на някой мислещ си- „леле, какво правя тук“. Вляво- продуцентът Кирилов е прав, че да води такъв батальон му трябват танкове- обувките му биха издържали такъв товар. Отдясно- Иво Аръков- хайде, обади ми се , време е да свалим тези дрехи. Точно тези!


#Телегаф #лорд Евгени Минчев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »