Внучката на Виолета Донева признала: Аз убих баба!

Внучката на Виолета Донева признала: Аз убих баба!
Булфото - архив
A A+ A++ A

Внучката на брутално убитата екранна икона Виолета Донева е направила пълни самопризнания пред разследващите и е описала подробно как е причинила смъртта на баба си. Показанията на младата жена обаче не могат да бъдат включени в делото, докато не й се направи обстойна психиатрична експертиза, съобщава Lupa.bg, позовавайки се на свои източници сред разследващите..

Момичето е признало, че с баба й са се скарали за дребна сума пари, в резултат на което то загубило контрол над действията си. То е с доказани психични проблеми и се е лекувало в клиника, но по закон трябва да бъде изследвана от комисия. Внучката е и единственият заподозрян за убийството на актрисата Виолета Донева.

Момичето отключило биполярно разстройство или шизофрения след предозиране с наркотици. Момичето променило коренно поведението си през последните няколко месеца и започнало да се държи агресивно, твърдят близки до семейството пред разследващите органи.

Донева бе намерена мъртва в дома си в столичния кв. “Изток" на 22 октомври. Актрисата живеела сама в кооперация на ул. “Пиер Дегейтър". Няколко дни тя не вдигала телефона на сина си Иво, както и на приятели. Затова мъжът потърсил помощ от полицията. Униформените разбили вратата и заварили жената в локва кръв. Така веднага станало ясно, че актрисата не е починала от естествена смърт.

Версията за грабеж отпаднала бързо. В апартамента не изглеждало, сякаш някой го е претърсвал, за да открие ценни вещи, а и заради заключената врата в началото се разследвало дали тя не е посегнала сама на живота си. При аутопсията съдебните медици открили множество прободни рани. Те обаче забелязали и счупена подезична кост. Това означава, че Донева е била душена.

Травмите по Донева били хаотично разпръснати из торса на жената, личало, че е намушквана с бясна ярост, което било типично при нападение от близък.

Разследващите бързо се насочили към роднини на актрисата, защото само те имали ключ за жилището. Основни заподозрени станали нейна племенница и внучката. След няколкодневно разследване се разбрало, че племенницата е невинна, а убийството вероятно е извършено от внучката.


#Виолета Донева #внучка #убийство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »