Ванга: Болест, по-страшна от рака, ке обезлюди Европа, кога котките у нас изчезнат

Ванга: Болест, по-страшна от рака, ке обезлюди Европа, кога котките у нас изчезнат
A A+ A++ A

Ковид пандемията, взела милиони жертви по света, накара хората да се сетят за пророчествата на Ванга, свързани с болестите. Туристка от Русия, която лично е познавала Рупската Касандра, разкри пред "Ретро” как Ванга е предрекла обезлюдяване на Европа. Това щяло да се случи след плъзването на мистериозна болест, която за кратко време ще покоси милиони.

"Европа ке бъде обезлюдена, когато котките в България започват да изчезват. Тогава болест, по- страшна от рака, ке се стеле като прах, а небето ке гърми и трещи", разкрила приживе поророчицата пред Мила Соболева.

"Навремето Ванга не веднъж е предупреждавала, че един ден ще дойде друга болест по-страшна от рака и от СПИН-а, за да вразуми човечеството", припомни Мила, която има руски паспорт, но родом е от София.

59-годишната жена разказа, че преди много години е ходила в Петрич да се допита, дали да замине при бъдещия си съпруг в Москва. Тогава феноменалната жена й казала нещо, което не й давало мира до ден днешен.

Посещението

"Бъдещият ми мъж ту идваше тук, ту аз ходех при него в Москва – не можехме да решим къде да живеем. Отидох при Ванга накрая, за да ме посъветва. Бях си взела и моята малка котка, с която не се разделям никъде, защото ми е нещо като талисман. Ванга се зарадва на животинчето съвсем по детски. Поиска да го подържи. Докато го милваше, ми предсказа, че на Русия и на Българи им предстоят тежки дни - "гладия". "Там ке сте по-добре. Ако останете тука, пак ке бивате. Но каквото и да решите, бягайте в майка Русия, щом чуете, че котките са започнали да изчезват от София", спомни си Мила за нишана, който великата прорицателка й дала. Тя много се зачудила какво ще става, а Ванга само поклатила глава с думите: "Страшно, болест-отрова ке дойде отгоре, половин Европа ке затрие. България също ке пострада", разказа Мила Соболева, която видимо се вълнуваше, въпреки че от тогава са минали много години.

Туристката сподели, че сега е притеснена заради войната в Украйна и още върлуващия ковид. Дали пък пророчеството на Вангелия не е касаело коронавируса, а тежките дни за България и Русия – войната в Украйна?

Пъзелът на бъдещето

Именитата прорицателка Вангелия Гущерова е спохождана от доста апокалиптични видения през различните години. Понякога между едно и друго страшно предсказание има десетилетия разлика. Отатък Черно море обаче все повече се налагало мнението, че всички пророчески видения вероятно визирали един и същ момент в далечното бъдеще. Бъдеще, което вече изглежда вече е настояще.

"Много и незнайни болести ще се явят. Хората ще падат по улиците без видима причина и без видимо да са боледували. А това е все още предотвратимо, защото е във вашите ръце", предрича пророчицата веднъж, намеквайки, че масовият мор ще си е човешко дело, т.е. изкуствено създадени вируси.

Искрата от Балканите

Обезлюдяването на Европа се свързва и покрай едно предсказание, в което се споменава държавата Сирия. От него става ясно, че Трета световна война ще избухне, но искрата щяла да тръгне от Балканите. Всичко това ще се случи през 21 век и ще има катастрофални последици за Стария континент. В основата на всичко според всевиждащата жена ще бъде Сирия. Предсказанието на Ванга разкрива как напрежението ще ескалира, тъй като ненадейно турският аскер ще нахлуе през южната си граница и ще сложи ръка на част от Сирия. В този момент ще се намесят всички страни, като Русия ще мине на страната на сирийското правителство, а САЩ на страната на Анкара.

Апокалипсис

През 1995 г. петричката пророчица смразила кръвта на околните, казвайки в момент на транс следното:

"Апокалипсисът ще дойде! Вие не, но децата ви ще го преживеят! Хората сами си градят бъдещето. Те са тези, които чрез делата си могат да причинят Апокалипсиса или да го отложат. Виждам следната картина: черна и обгорена земя, а по нея пълзят хора, приличащи на тении", предупреждава, малко преди да се спомине великата българка.

Когато попитали Ванга какво ни чака след това в бъдещето, тя казала, че скоро ще настъпи мир на земята, който ще продължи цели 1 000 години. В същото време религиите ще се обединят, а хората ще разберат за съществуването на духовния свят.

#Баба Ванга #Ванга

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай