Случайно ли? Зловещо съвпадение свързва световните войни и конфликта в Украйна

Случайно ли? Зловещо съвпадение свързва световните войни и конфликта в Украйна
стоп кадър/архив
A A+ A++ A

Потребител в Twitter забеляза тревожно и необичайно съвпадение между началните дати на Първата световна война, Втората световна война и началото на руската инвазия в Украйна, пише indy100.com.

Предприемачът Патрик Бет-Дейвид разгледа 28 юли 1914 г., датата, на която Австро-Унгария обявява война на Сърбия, с което фактически започва Първата световна война. Събирайки 7, 28, 19 и 14, резултатът е 68. След това той записва началната дата на Втората световна война, 1 септември 1939 г., което също прави 68, а накрая и обявяването на войната на президента Владимир Путин на Украйна на 24 февруари 2022 г., където сборът отново е 68.

Осъзнаването на съвпадението предизвика шок у много потребители на социалните медии.

"В стари времена американците щяха вече да са напълнили църквите и да се молят. Числото 68 се използва 1 път в Библията, а думите царски особи и битка - 68", коментира потребител. Друг добавя: "В математиката 68 е число на Перин. Това е най-голямото известно число, което е сбор от две прости числа и то по два различни начина: 68 = 7 + 61 = 31 + 37. Светът работи в математически модели. Всичко е математически модели...така че виждам смисъл в това, което споделихте" "...Означава ли нещо? Вероятно не. Но въпреки това е интересно", гласи един туит.

Поради естествената склонност на хората да създават конспиративни теории за исторически събития, интересът към този туит вероятно ще нараства спираловидно. От решаващо значение е да не търсите по-голямо значение в този туит, съветва изданието, цитирано от лупа.бг.

#войната в Украйна #предсказания

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »