Английски магазин започна да приема поръчки за Nexus 7 32GB

Английски магазин започна да приема поръчки за Nexus 7 32GB
A A+ A++ A

Таблетът Nexus 7 с 8GB памет вече не може да бъде закупен от онлайн магазина на Google. Както в английския, така и в американския магазин устройството е обозначено като недостъпно в момента, без обаче от Google да дават допълнителна информация дали и кога можем да го очакваме обратно на пазара. До момента спекулациите по темата са, че компанията ще спре производството на 8GB модел и потребителите ще могат да избират само измежду варианти с 16GB и 32GB памет, като вторият все още не е официално обявен.

Ако е така обаче, остава отворен въпросът на каква цена ще се продават различните модели, тъй като Nexus 7 8GB струваше 159 паунда в Англия, и ако цената на модела с 16GB бъде свалена, това би било доста нечестно спрямо потребителите, които наскоро са направили избора си в полза на по-евтиния модел. По всяка вероятност всички подробности по този въпрос ще разберем на 29 октомври, но междувременно английският сайт Very пусна таблета за предварителни поръчки на цена от 199 паунда (цената на Nexus 7 16GB) и с дата на доставка 31 октомври.

Както писахме наскоро, по всичко личи, че вариантът с 8GB памет ще бъде спрян от производство, а на неговата цена ще се предлага моделът с 16GB, чието място пък ще заеме новата разновидност с 32GB. Освен това в понеделник очакваме да видим и таблет с 32GB памет и 3G възможности.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници