Джизъса остави Поли на сухо и не я докосна 40 дни, ето защо

Джизъса остави Поли на сухо и не я докосна 40 дни, ето защо
Фейсбук
A A+ A++ A

Благой Георгиев – Джизъса е много набожен и всяка година спазва коледните пости, които продължават 40 дни. Той се ожали, че вече е много гладен и мечтае за сочна пържола, но е твърдо решен да устиска докрай. Пред приятели многодетният баща споделил, че се възпирал и от сексуални контакти през този период. Той възнамерявал да държи съпругата си Полина на сухо чак до Коледа, което по принцип е нетипично за него.

Дали заради постите, дали по друга причина, но Джизъса е свалил доста килограми в последно време и е заприличал на вейка. По време на съвместното си съжителство със Златка Райкова татуираният плейбой беше доста напълнял, ала сега се е стопил драстично. Някои смятат, че вталяването му може да е следствие и на стрес.

Напоследък мачото има някои проблеми в личния си живот. Той е в изключително лоши отношения с бившата си жена Златка Райкова и не се вижда със сина си Благой-младши. Известно е, че Джизъса има и финансови проблеми, но се опитва да се измъкне от блатото, започвайки нов бизнес. Той е подпомогнат от съпругата му Полина, която е от заможно семейство и разполага със средства. Георгиев и жена му са отворили СПА център в столичния квартал „Хладилника” и упорито го рекламират в социалните мрежи. През годините Джизъса стартира няколко бизнеса начинания, но всеки път се докарва до фалит. Наргиле барът му с Студентски град затвори само след няколко месеца работа, футболната му школа за млади таланти също претърпя неуспех. Предстои да разберем дали СПА центърът му ще просъществува.

Докато Джизъса се венча за младата Полина, Златка Райкова не остана по-назад и също не си губи си губи времето. Плеймейтката очаква син от новия си приятел Карен Хачатрян. Именно бременността била причина за бързия й годеж с 28-годишния арменец. Той й предложи брак преди два месеца на остров Миконос. Блондинката и друг път е била сгодена, но този път се очертава наистина да има сватба. Тя призна пред последователите си в инстаграм, че е напълно готова и за венчавка, и за второ дете, писа "Уикенд".

Райкова се постара по всякакъв начин да натрие носа на бивпшия си и да му отмъсти за изневярата. Известно е, че раздялата им се е случила, защото той започнал да й кръшка с Полина. Благо срещнал чаровната брюнетка във фитнес залата и веднага я харесал. Понеже е ценител на женската красота, не успял да устои на изкушението. Златка го спипала в крачка и моментално го изхвърлила от дома си. Едрогърдата блондинка се ожали, че докато били заедно, тя плащала всички сметки и го издържала. Давала пари и за издръжката на другите му деца.

Плеймейтката останала много огорчена от измяната, но сега е доволна, че е намерила друг, при това по-заможен. Карен давал мило и драго както за нея, така и за сина й Благой-младши.


#Благо Джизъса

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »