Годишен хороскоп за зодия Водолей

Годишен хороскоп за зодия Водолей
A A+ A++ A

Слънцето осветява първия ви от края на януари до края на февруари и точно както всяка година, вие ще празнувате деня на вашето раждане в някакъв момент през този период от време. Тази година, Водолей, планирайте забавление за рожден ден в нестандартния стил, с който сте известни! С други думи, бъдете толкова странни, колкото искате и се уверете, че празненствата включват много забавления и социализация. Най-лошото нещо, което можете да си представите, е да празнувате сами.

Решителният учител Сатурн е във вашия въздушен знак между януари и март - когато почувствате желание да научите повече за неизвестните фактори в живота си. Това може да бъде значителен период както на растеж, така и на трудности и ви призовава да се отървете от всякакви предразсъдъци или пристрастия, които ви спъват. Ако искате да получите пълния положителен ефект от този транзит, вашата типична бунтарска природа ще трябва да избледнее на заден план, докато приемате да бъдете част от по-голям колектив от хора, които могат да променят нещата.

Вашата изобретателна родна планета Уран пътува с консервативния земен знак Телец и вашия дом и семейна зона през цялата година, което показва, че някои бавни промени ще започнат да се оформят в тези области от живота ви. По природа вие сте новатор и пионер, но тези характеристики са в рязък контраст с непоколебимата природа на Козирога. Това може да затрудни чувството на уреденост в собствения си дом и около семейството, но по-голямата част от растежа идва от справянето с енергийни дисбаланси като тези.

Финанси и кариера

Парите са доста подвижна стока за вас и тъй като обичате да сте на върха, вие сте готови да поемете финансови рискове, които другите хора не биха могли. Тази година трудолюбивият Сатурн си партнира с вашия интелигентен, обичащ технологиите знак в началото на годината, така че между януари и март освобождаването от всякакви традиционни ограничения в кариерата, под които смятате, че сте били подложени напоследък, трябва да ви се отплати добре. Вашите ексцентрични, но полезни идеи ви правят безценна част от всеки екип сега, а вашето приятелско, весело поведение ви прави популярен шеф или колега.

Също така не забравяйте, че вашата непокорна родна планета Уран е в стабилния Телец, който разбира от пари през цялата година, което може да ви подготви за по-здраво финансово бъдеще, ако сте готови да проявите търпение. Подобно на миналата година, диверсифицирането на инвестициите и прехвърлянето на пари към няколко типа рискови нива може да ви донесе сериозни печалби, но само ако сте готови да изчакате, докато настъпи подходящият момент за действие.

Тъй като щастливият Юпитер прекарва първата част от годината (до средата на май) в огнения Овен, вие сте любопитни за всичко и сте готови да изследвате нови светове. Ако сте били нещастни в настоящата си кариера, това е отличен момент да направите някои изследвания в различни области. Вашият широк спектър от интереси сега също може да ви отведе по възнаграждаващ финансов път, но отново, правенето на проучване е важно вместо просто да хвърляте всичките си пари за възможност, защото изглежда интересна. Светлият ви ум може да ви отведе далеч сега, така че не се страхувайте да се изправите и да зададете трудните въпроси за това какво ще ви донесе най-възнаграждаващия резултат.

Здраве

Поддържането на здравето като приоритет би било нещото, което трябва да направите. Трябва да разберете, че само когато вашето благополучие е добро, ще мислите разумно и ще си създавате по-малко проблеми. В очакване на някакво заболяване, първата половина на Новата 2023 година може да бъде тревожна за някои от вас. Децата могат да преминат през грип или сезонни заболявания. Може дори да се изправите пред някои стари билежки. Въпреки това, като решение, всичко, от което се нуждаете, е правилното лечение в точното време. Затова не правете забавяния. Слушайте всичко, което ви се препоръчва, тъй като дори и най-малкото разсейване може да ви причини проблеми по-късно.

Хората, които вече са подложени на някакво лечение, ще видят прогресивни резултати. В началото може да изглежда, че нещата не са така, както искате. Но това е просто тест за това доколко вярвате в положителните резултати. По-възрастните представители на зодия Водолей също ще трябва да се погрижат за себе си, тъй като при смяната на позицията на планетата може да имат оплаквания от ставите и храносмилателната система. Също така, ако сте алергични към нещо, отдръпнете се от него, особено около втората половина на Новата 2023 година, тъй като ситуациите могат да се влошат.

Жените, които очакват дете, трябва да се грижат повече за себе си. Те трябва да се хранят и спят достатъчно и да бъдат внимателни около стръмни места. Вероятността за злополуки може да бъде около средата на месеците на Новата 2023 година. Затова стойте далеч от места, застрашени от инциденти, бъдете бдителни по пътищата и не правете прибързани разходки. Прекомерното натоварване също ще доведе до проблеми.

Любов

Не е тайна, че обичате свободния живот. Като повечето въздушни знаци, вие цените свободата си, така че когато страстният Марс прекара време с неспокойния въздушен знак Близнаци и вашата зона на удоволствия от началото на годината до края на март, може наистина да се сблъскате с концепциите за моногамия и сродни души. Въпреки че не се чувствате точно в капан там, където сте, вие просто искате да си прекарате добре, без никакви условия и за съжаление, това не е много благоприятно за дългосрочна връзка!

Имате по-добър период за общуване и компромиси, когато Марс влезе във Везни и вашия дом на партньорствата в края на август и слънцето се сдвои с Везни в края на септември. Тези хармонични транзити заобикалят връзката ви с балансираната енергия, от която се нуждае, за да преодолеете всички тежки моменти, които сте имали напоследък.

Романтичната Венера е в двойка с вашия знак в началото на януари, така че необвързаните ще са напълно готови да опитат някои нови неща. И тъй като Слънцето също навлиза във вашия независим знак в края на месеца, вие ще се чувствате прекрасно и с необвързания живот. С оживения ви социален живот няма да се опитвате активно да станете част от двойка, но докато общувате и се свързвате с куп нови хора през този период от време, няма да изключите срещата с "единствения". Ако стане, стане!

#годишен хороскоп #дневен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"