Големият месечен хороскоп за януари на Павел Глоба

Големият месечен хороскоп за януари на Павел Глоба
Pixabay
A A+ A++ A

Астрологът Павел Глоба вече е подготвил хороскопа си за първия месец от новата година.

По думите му, през януари необвързаните с голяма степен на вероятност ще успеят да намерят своята половинка. Но преди да се хвърлят с главата надолу в новата връзка, си струва да проверят съвместимостта си с човека, когото харесват.

Освен това, за да намерят половинката си, ще трябва да положат известни усилия. За целта Павел Глоба препоръчва по-често да посещават социални събития, да не търсят само сред колеги и да не отказват покани за гостуване, пише jenata.blitz.bg.

Семейните през януари ще се сблъскат с определени проблеми, но справянето с тях няма да е толкова трудно, колкото изглежда на пръв поглед. Най-важно е уважението. "Не трябва да изостряте ситуацията, а да се научите как да изглаждате конфликтите", казва специалистът.

По думите му, скандалите, дори когато завършат с помирение, ще напомнят за себе си дълго време. И именно те са потенциално способни да разрушат и най-здравия брак.

Според астрологичната прогноза на Павел Глоба, голяма част от зодиите няма да имат проблеми със здравето през януари. Рискът от зараза с вирусни заболявания обаче си остава висок.

Хората с патологии на сърцето и кръвоносните съдове трябва да бъдат особено внимателни. При най-малкото влошаване на състоянието не трябва да отлагат посещението при лекар. По-добре е да минат един преглед, отколкото да се сблъскат с усложнения на по-късен етап.

"Важно е да се спазва режимът на работа и почивка. Не трябва да се преуморявате. Ако посвещавате цялото си време само на работа, последствията за физическото и психическото здраве няма как да бъдат избегнати.

Ако имате проблеми с очите, не пренебрегвайте профилактичните процедури. Само така ще предотвратите влошаването им", добавя астрологът.

През януари са възможни и проблеми с опорно-двигателния апарат. Освен това в средата на зимата съществуват високи рискове от тежки травми.

По отношение на финансите, Глоба казва, че Годината на заека, която ще смени Тигъра, обещава да бъде благоприятна. Мнозина ще подобрят финансовото си състояние.

Въпреки това, според астролога, финансовият успех е възможен само при усилена работа. Заекът ще бъде благосклонен само към тези, които са целеустремени и упорити и не се страхуват да поемат отговорност.

Пред хората със собствен бизнес, ще се появят неочаквани перспективи. Важно е обаче да управляват финансите си разумно и да не се забъркват в рисковани начинания.

"Не си струва да се ограничавате във всичко, но също така не си струва да харчите необмислено. Трябва да намерите златната среда", категоричен е Глоба.

Ето за какво трябва да се готви всеки знак на Зодиака според специалиста:

Овен

Като цяло месецът се очертава като добър за Овните. Очакват ги приятни изненади и интересни открития.

Нещата в личен план ще се развиват гладко. Не се очакват сътресения или негативни събития в отношенията. Въпреки че, ако искат някакви промени, ще трябва да положат сериозни усилия. Най-важното е да изберат правилната линия на поведение и да държат емоциите си под пълен контрол.

През целия месец, особено през втората му половина, представителите на знака ще имат много работа, затова е важно правилно да разпределят времето си. В същото време не бива да забравят и близките си, защото те също се нуждаят от вниманието им.

Телец

Януари няма да донесе драстични промени в живота на тази зодия. Не се очакват нито трудности, нито значителни успехи. Това обаче не означава, че трябва да пренебрегнат професионалните си дейности, защото през този месец се поставя основата за промени в бъдещето.

Невиждан късмет и успехи връхлитат 4 зодии през новата година

Телците ще имат много свободно време, което е добре да изразходят за почивка и профилактични здравни процедури.

В началото на годината ще трябва да обърнат повече внимание на близките си. Този месец е идеален за подобряване на отношенията с онези роднини, с които е имало кавга по-рано. И именно Телецът ще трябва да направи първата крачка към помирението.

Близнаци

Първата седмица на януари за Близнаците ще бъде много нервна. Но тези незначителни трудности не трябва да се приемат присърце. Житейският им опит ще им помогне да се справят с внезапно възникналите проблеми. Всичко зависи от самообладанието им, защото само спокойствието ще ги спаси от нови грешки.

В края на месеца Близнаците ще трябва да се заемат с решаване на финансовите въпроси. Този период е идеален за това. Именно чрез усърдна и упорита работа в края на месеца ще успеят значително да подобрят финансовото си състояние.

Рак

В началото на месеца Раците ще бъдат натоварени с много дела, които ще им отнемат много време и усилия. Колегите, които биха могли да поемат част от товара им, ще бъдат заети със своите задължения.

Въпреки че ситуация ще бъде доста досадна, представителите на знака ще трябва да държат емоциите си под контрол.

През втората половина на месеца ситуацията ще се промени драстично и Раците ще могат да обърнат внимание на близките си. Съвместната почивка ще реши всички проблеми, възникнали в първите дни на новата година.

Тези 3 зодии ще открият любовта на живота си през 2023 г.

"И нещо много важно: през януари ще трябва да намалите амбициите си и да се контролирате", казва Глоба.

Лъв

За Лъвовете януари ще бъде доста сложен период. Ще им бъде трудно да изпълняват дори елементарни задачи. В такава ситуация е важно да не се предават и отказват. Всички трудности могат да бъдат преодолени, ако покажат силните си волеви черти на характера.

Близки хора и съмишленици ще окажат безценна подкрепа на представителите на знака. Ето защо е важно да не отказват помощта, която ще им е толкова необходима.

Дева

Месецът ще бъде труден за Девите. Очакват ги проблеми, за чието решение ще трябва да отделят много време и усилия. Често ще ги спохожда желанието да се откажат от всичко, но не трябва да му се поддават, защото това е път за никъде.

В отношенията с партньора и роднините всичко ще бъде наред. Самотните представители на знака имат всички шансове да срещнат любовта през януари.

Везни

Януари е подготвил много проблеми за Везните. За да постигнат някакъв резултат, първо ще трябва да се справят с всички трудности. Успехът зависи от силата на волята и постоянството им. Затова е важно да се научат да не се поддават на трудностите.

През първия месец на годината представителите на тази зодия ще трябва да обърнат внимание на близките си. Това само ще им донесе приятни емоции.

Съществува голям шанс да намерят и съмишленици, които да им помогнат да постигнат значителни успехи в професионалната област.

Скорпион

Затишие пред буря - това ще е януари за представителите на този зодиакален знак. Това ще бъде най-спокойният им месец за цялата година, затова е добре да се възползват от преимуществата му. Струва си да се справят с натрупаните дела, да анализират действията си и да направят планове за бъдещето.

Скорпионите ще трябва да обърнат и повече внимание на близките си. Месецът е чудесен за разрешаване на дългогодишни конфликти с роднини и укрепване на връзката с половинката.

"През януари не трябва радикално да променяте живота си. Месецът е подходящ за планиране, а не за активни действия", казва Павел Глоба.

Стрелец

Най-трудно за Стрелците през януари ще бъде общуването с околните. На представителите на знака ще им се струва, че всички са настроени срещу тях. Ето защо, за да се намалят нервното натоварване, е по-добре да работят сами и да отделят повече време на себе си.

Средата на зимата е подходящо време да се образоват и да подобрят уменията си. Наученото ще им помогне да подобрят финансовото си състояние в бъдеще.

През януари хората от тази зодия ще трябва да бъдат по-внимателни. В допълнение към общите рискове за здравето, съществува възможност от различни по тежест травми.

Козирог

Началото на януари ще бъде доста труден период. Решаването дори на елементарни задачи ще изисква много усилия. Представителите на знака ще могат да разчитат само на себе си, защото околните просто няма да разберат от какво се нуждаят.

Краят на месеца ще бъде по-добър период. Тогава се очертават приятни срещи и възможност да посетят нови места. Това може да се отрази благотворно на кариерата и финансовото им състояние.

"Козирозите трябва да обърнат внимание на връзката си. Половинката ви може да се отнася негативно към факта, че отделяте цялото си време и усилия за работа", предупреждава астрологът.

Водолей

Януари ще бъде труден период. Вероятно представителите на знака ще трябва временно да изместят вниманието си и да преразгледат плановете си.

Справянето с внезапно възникнали проблеми ще изисква много усилия. Ето защо най-важното нещо за тях през този месец ще е да запазят увереността в себе си. Трудният етап няма да продължи дълго.

В края на януари ситуацията ще се промени в положителна посока. Ще има интересни перспективи в професионален план. В личен план ще се появи възможност да изгладят отношенията си с половинката.

Именно януари ще позволи на Водолеите да разберат кои хора от обкръжението им са техни съмишленици и с кои е най-добре да прекрати всякакви отношения.

Риби

За тази зодия първият месец на годината ще бъде напрегнат период. Ще възникнат много проблеми и въпроси, които изискват спешни решения. Рибите няма да се справят сами с тях. В трудна ситуация околните ще им помогнат да решат всичките си проблеми.

В края на месеца представителите на знака ще получат отговори на онези въпроси, които отдавна ги интересуват. Това ще им позволи да започнат да правят планове за близкото бъдеще. Ще се отвори възможност да реализират и талантите си.

Семейството и любимият човек ще имат нужда от вниманието на Рибите и те не бива да отказват на близките си това желание, дори въпреки голямото натоварване на работното място.

#месечен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"