Драматична прогноза! Феноменът Божидар Караджов с разтърсващи предсказания за 2023-а

Драматична прогноза! Феноменът Божидар Караджов с разтърсващи предсказания за 2023-а
Фейсбук/Божидар Караджов
A A+ A++ A

Сега ще бъде сформирано правителство, но то ще е временно и ще има предсрочни избори след това. След следващите предсрочни избори, ще се стигне до коалиция, която ще издържи сравнително дълго, няма да е четири години, ще е почти две години. Тази година войната в Украйна свършва, но ще остане студената война, тя ще продължи поне още две години. Режимът на Путин си отива, в Русия предстоят да се случат много бунтове и гражданско неподчинение.

Тези предсказания прави в интервю пред ФрогНюз ясновидецът Божидар Караджов.

Относно очакваната прогноза за времето и евентуални атмосферни катаклизми той заявява: „Да започнем с това, че зимата ще ни изненада не само през февруари но и март месец, дори и началото на април. Тогава ще наблюдаваме по-сериозни сибирски антициклони, които ще донесат много сняг на България.

Интересното е, че в южна България ще има сериозни снеговалежи. Говорим включително и за ограничения на пътната инфраструктура.

Ще имаме две земетресения в България, едното ще бъде с епиценър Турция, другото с епицентър Гърция. Ще бъдат бъдат усетени в България, но опасност за населението няма да има.

Тази година ще има много повече пожари от предходната, те ще започнат сравнително рано, още в периода на април и май, което е нетипично. В същото време ще имаме и много сериозни проливни дъждове, но тях ще ги наблюдаваме чак през юли. Тази година ще бъде много по-благосклонна откъм жертви, няма да се повтори това, което се случи в Карловско. Най-сериозни наводнения очакваме в Югоизточна България.

Караджов е категоричен, че няма да има нова опасност от разпространение на COVID-19 в мащабите, в които беше: „Няма да има затваряне, няма да има рестрикции. Няма да има опасност от нови вълни, които да застрашават човечеството и то не само в България. „

Той не вижда в близките седем години опасност от епидемични болести, които да заплашват човчеството. Коронавирусът няма да изчезне, просто ще се превърне в обикновен грип, казва той.

По думите му ще бъдат създадени два вида лекарства, които ще лекуват рак и това ще се случи благодарение на развитието на технологията в медицината. Ще лекуват редки автоимунни заболявания, които обаче ще водят именно до рак.

Според топясновидеца, що се отнася до технологиите, летящи коли няма да има. „А що се касае до роботите и изкуствения интелект, там сме достигнали един пик, като следващия етап е развитие на разум на изкуствения интелект. Говорим за такава степен на изкуствения интелект, в която той да може сам да си взима решенията. До средата на другата година ще ни бъде представен такъв прототип”, смята той. „Да, ИИ ще бъде заплаха, но това няма да убие човечеството!”

При изследването на Космоса той вижда в рамките на до три години, че човешки крак ще стъпи на Луната: „Освен това ще получим информация за извънземна форма на живот. Извън нашата вселена има много, много други вселени, в които съществуват форми на извънземна цивилизация, която е много по-висша от нас”, пророкува Караджов.

Относно политическа криза у нас той подчертава, че сега ще бъде сформирано правителство, макар и временно, но ще има и предсрочни избори след това. „След следващите предсрочни избори, ще се стигне до коалиция, която ще издържи сравнително дълго, няма да е четири години, ще е почти две години. Друго интересно, което предстои да се случи е ефекта на спиралата, спираловидната инфлация, която води до спекула.

Предстои да се спука балона на строителството, производителите, които се занимават с производство, независимо в коя сфера ще започнат да се задъхват от гледна точка на чисто спекулативното покачване на цените. Това е ефектът на доминото и ще започнем да го наблюдаваме още май месец”, категоричен е той. И пояснява: „Инфлацията, като инфлация на процент, ще започне да се прекършва. Ще започне успокояване на този вид тенденция. Предстои ефектът на доминото, който касае строителния сектор, промишлеността, и хранително-вкусовата промишеност и ще доведе до плавно поевтиняване на стоките. Ще се наблюдава и успокояване на цените на имотите.”

Според Караджов до края на 2023 г. България ще влезе в Шенген.

Относно войната в Украйна, астрологът предвижда края й през тази година, но смята, че ще остане студената война, тя ще продължи поне още две години: „Крим ще си остане руски регион, ще бъде и определен някакъв регион, в който ще си има военни действия, но за хората най-общо казано, ще има мир. Студената война, с всички нейни икономически последствия ще продължи около три години и най-губеща от всичко това е Европа. Най-печелившите ще бъдат САЩ и Китай. Режимът на Путин си отива, в Русия предстоят да се случат много бунтове и гражданско неподчинение”, предсказва Божидар Караджов.

Той вижда промени и в спорта: „Ръководството на БФС ще бъде сменено и това ще се отрази в положителна посока, ще доведе до катарзис във футбола!”

Божидар Караджов е роден през 1982 година във Варна. Баща е на три деца. Има две висши образования. Той е единственият българин, вписан в елитната класация на най-известните пророци в света. Винаги познава резултатите от изборите. Първи провидя страшния пожар във влака по линията София – Кардам. В началото на 2015 г. в телевизионно интервю единствен с точност предсказа трагедията с авиокатастрофата над френските Алпи и мн. др.

#Божидар Караджов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »