Горещ месечен секс хороскоп

Горещ месечен секс хороскоп
A A+ A++ A

Независимо дали започвате новата година сингъл или с половинка, вероятно се чудите какво ви готви първият месец от новата година по отношение на любовта. Оказва се, че има астрологична причина за всякакви любовни размишления: Венера, планетата, която управлява над любовта, е в движение през януари.

На 2 януари Венера навлезе в обичащия забавлението, непокорен Водолей. Това е енергия на силно привличане. Ще имаме силно желание да се свържем с хора, които чувстваме, че ни приемат и са истински приятели. По-късно, на 26-ти, Венера ще премине в Риби, което ще донесе много по-романтична енергия. Ще имате желание да слушате музика, да ходите на театър и да се занимавате с изкуство. И не се изненадвайте, ако прекарвате време във фантазии за вашия перфектен партньор, защото Венера в Риби е свързана с това да се отдадете на най-смелите си фантазии.

На не толкова приказния фронт три планети са ретроградни, което създава напрегната енергия за всички. Те са Меркурий, планетата, която управлява комуникацията, Марс, планетата на действието и Уран, планетата, която управлява прогреса и посоката. Ето какво можете да очаквате през януари:

Овен

Необвързани: С Юпитер, планетата на експанзията, във вашия знак до май, вие наистина не можете да бъдете спрени. Това е вашата година и най-добре е да се възползвате максимално от нея! Пълнолунието в Рак на 6-ти ще ви вдъхнови да правите планове с приятелите си. Това чувство само се засилва през сезона на Водолея, който започва на 20-ти. Вероятно ще срещнете някого чрез приятелите си или дори в дивата природа този месец, така че дръжте очите си отворени...

Обвързани: Ако вие и вашият партньор се чувствате малко разстроени в началото на месеца, не се тревожете много. Има три ретроградни планети, виновни за това. Може да ви се струва, че не сте съвсем на една и съща дължина на вълната или не се чувате добре. За щастие, когато Венера се премести в Риби на 26-ти, всичко това ще се разсее и ще се почувствате по-влюбени от всякога.

Телец

Необвързани: Вашият социален календар е изключително натоварен този месец. Има причина за това. С Венера, вашата управляваща планета И планетата, която управлява любовта, вие сте готови да излезете и да се забавлявате, което е точно това, което трябва да правите! Нещата вървят добре за вас в момента и вие привличате много положителна енергия и хора към вас. Не се страхувайте да срещнете погледи с този сладур в претъпканата стая... шансовете са, че и той го усеща.

Обвързани: Приятелите ви са ви заели този месец, но това не означава, че трябва да изоставите връзката си. Водете своя любим със себе си! Допускането на вашия човек по-навътре във вашия свят просто може да сближи двамата

Близнаци

Необвързани: Време е да тръгнете по пътя! Венера е във вашия дом на пътуването и страстта ви към пътешествия е по-силна от всякога. Подарете си време навън с приятел – никога не знаете кой може да отседне в хотела ви или с кого можете да завържете разговор на вечеря в нов град. Този месец има възможност да започнете някаква връзка от разстояние , независимо дали това е приятелство или нещо повече. Каквото и да се случи, насладете му се!

Обвързани: Венера ви кара да искате да станете и да отидете някъде този месец, така че го направете! Резервирайте пътуване до далечна страна. Важно е да се свържете с вашия любим този месец в нова среда. Това ще разпали романтиката ви още повече и ще доведе нови вълнуващи хора във вашата орбита.

Рак

Необвързани: Чувствителната ви страна е навън този месец и е страхотно време да свършите вътрешна работа, особено около пълнолунието във вашия знак на 6 януари. Когато опознаете себе си по-добре, ще се проявите като по-добра версия на себе си във всички области на живота си, включително във взаимоотношенията си. Какво по-хубаво от това?

Обвързани: На 6-ти пълнолунието в Рак ви кара да се чувствате уязвими. Определено може да е страшно да споделите нова страна от себе си с вашия любим, но ще си заслужава. Позволете му да се погрижи за вас. По-късно, когато сезонът на Водолея започне на 20-и, вашата интуиция ще бъде силна, така че не забравяйте да се вслушвате. Като цяло, свързването с партньора ви този месец ще ви накара да се почувствате свързани по всякакви начини, но определено сексуално.

Лъв

Необвъзани: Когато слънцето влезе във Водолей на 20-ти, това отбелязва шест месеца след рождения ви ден, което може да ви накара да потънете в мисли. Доверете се на това чувство и прегледайте целите си за годината. Внимание: Това усещане започва, когато Венера, планетата, която управлява вашия любовен живот, се премества във Водолей на 2-ри, но достига най-високата си стойност за всички времена с новолунието и слънцето във Водолей към края на януари. Ако си поставите цели за любовния си живот през тази година, започнете да действате по тях. Може би е време да създадете профил в Tinder или да помолите приятел да ви организира среща на сляпо

Обвързани: Венера, планетата, която управлява любовта, е във Водолей през по-голямата част от месеца, подчертавайки частта от вашата карта, която отговаря за връзките и приятелството. Тази енергия се разпростира и върху романтичния ви живот. Сега е моментът да се свържете отново с партньора си като най-добри приятели. Избягайте заедно за уикенда. Време е за малко време насаме, за да започнем годината силно!

Дева

Необвързани: Този месец всички знаци изпитват влечение към партньорства. За вас обаче Венера е стимул да избягате от всекидневната си рутина. Знаете ли фразата "намираш любовта, когато не я търсиш"? Това е вашето мото за този месец. Така че продължавайте да правите нещата, независимо дали става въпрос за уроци по йога, обиколки на хранителни магазини или работни сесии в офиса. Може просто да попаднете на специален човек!

Обвързани: Вашето пространство се нуждае от надграждане този месец. Тъй като сте естетическо създание, вашата среда е важна за вас, така че не се колебайте да бъдете романтични и да изпълните мястото с цветя, светлини - каквото и да ви кара да се чувствате щастливи и спокойни. Докато екстремното преобразяване на дома може да изглежда обезсърчително за повечето, за ваш късмет имате партньор, с когото да го направите! Звездите са подредени подходящо за забавни проекти за подобряване на дома за вас и любимия този месец. Работете съвместно върху вашите идеи и преди всичко не забравяйте да се забавлявате!

Везни

Необвързани: С вашата управляваща планета, Венера, във вашия дом на удоволствието и романтиката този месец, със сигурност ще си прекарате добре. Открийте хубави партита, организирайте нещо, което ви кара да се чувствате секси и се изявете! Това е отличен месец за вас да ходите на срещи и да се срещате с нови хора. Просто се уверете, че знаете какво и кого търсите, за да не си губите времето. Обърнете специално внимание на всеки, към когото първоначално може да бъдете привлечен като приятел, защото атмосферата на приятелство, превърнало се в романтика, е силна този месец с енергията на сезона на Водолея.

Обвързани: Чувствате се замислени като цяло през този месец, но определено е така във връзката ви. Погледнете към настоящия си партньор и отговорете честно на въпроса "Чувстваш ли се щастлива?". Това са основни фактори за всяка здрава връзка, така че не подценявайте значението им. С Юпитер, планетата, фокусирана върху експанзията, висяща във вашия дом на партньорства, никога не е имало по-подходящо време да погледнете обективно на нещата и да претеглите решенията си.

Скорпион

Необвързани: Ако домът ви е извън контрол напоследък, сега е чудесен момент да го почистите. Празниците - и големият брой кутии от подаръци, могат да ви заринат. Насладете се на разкрасяването на вашето пространство и намирането на абсолютна радост в него, защото вероятно ще доведете някого у дома до края на месеца. В края на януари, ще сте готови за вечерна среща... и ще почувствате силна чувствена енергия. Забавлявайте се!

Обвързани: С по-студеното време тук е възможно вие и вашия мъж да се отпуснете повече от обикновено. Добре е да се скриете за известно време. Просто се уверете, че не сте на телефоните си през цялото време. Възстановете връзката си със себе си и един с друг, като се заровите отново в някои стари хобита този месец и ги споделите с вашия любим. Това време за свързване, съчетано със силна чувствена енергия в края на месеца, ще ви накара да се почувствате страхотно.

Стрелец

Необвързани: Юпитер, планетата на експанзията и вашата управляваща планета, разкрива част от вашата диаграма, фокусирана върху хобита и срещи. Какво означава това за вас? Е, общо взето, възможностите са безкрайни! Ако сте искали да се срещате с мъже, това е моментът. Ако искате да се установите, това е подходящ месец за установяване на връзка. И ако искате просто да излезете и да се забавлявате, има място и за това. Възползвайте се от шансовете си и вижте какво ще се случи - няма да бъдете разочаровани!

Обвързани: Този месец искате да ви е лесно. Същото важи и за вашата връзка. Искате да сте с някой, който прави живота ви по-прост и по-добър, а не по-сложен. Трябва ли да направите промени, за да се случи това? Сега е моментът за оценка. Януари също е страхотно време за спонтанно забавление с партньора ви, така че не се колебайте да се забавлявате и да отидете на музей или на кино. Това ще ви сближи!

Козирог

Необвързани: Балансът във всяка връзка е важен и именно това мъчи ума ви в голяма степен този месец. Венера, планетата, която управлява любовта, е във Водолей, което подчертава това, което цените. Ако никога не сте го правили, опитайте се да направите списък на това, което търсите в партньора, включително какви ценности би имал. Разбира се, вие също искате някой, който не само финансово, но и морално е съгласен с вас, така че се уверете, че задавате големите въпроси този месец!

Обвързани: С Венера, която подчертава вашите ценности този месец, вие ще обърнете критичен поглед към вашите взаимоотношения. На една и съща страница ли сте вие ​​и вашият партньор, когато става въпрос за вашите проблеми? Сега е моментът да попитате. Просто се уверете, че не давате прекалено много. Това е двупосочна улица!

Водолей

Необвързани: Венера, планетата, която управлява любовта, е във вашия знак този месец, така че възможностите са наистина безкрайни. Излезте и флиртувайте! Дори и да не търсите непременно връзка, все пак е хубаво да се позабавлявате малко. Марс, планетата на действието, е във въздушния знак Близнаци, така че има известна прямота към вас този месец, която може да направи срещите доста ефективни. Не сте склонни да си губите времето и ще уведомите всички и всеки за това. Ако искате да се срещнете с някого, обърнете внимание на дните около 14-ти и до новолунието на 22-ри. Тогава романтичната енергия е много силна!

Обвързани: С Венера във вашия знак ще се чувствате доста доволни този месец. Изглежда, че всичко върви както трябва. Но преди да станете твърде самонадеяни, не забравяйте да запазите малко място за вашия любим този месец. Това, че вие ​​се чувствате страхотно, не означава, че и при него е така. Затова отделете малко време, за да видите как се чувства той, за да можете да се съсредоточите върху прекарването на невероятен месец заедно.

Риби

Необвързани: С пълнолунието, което подчертава вашия дом на романтиката и Венера, която завършва месеца във вашия знак, вашият любовен живот изглежда отлично този месец. Имате желание да останете сами и да се погрижите за себе си, но дори това ще доведе до допълнителни романтични връзки. Дръжте себе си, сърцето си и очите си отворени, докато продължавате да се грижите за себе си. Някой специален човек забелязва, че работите върху себе си и харесва това, което вижда!

Обвързан: Време е за пътуване. Така че разгледайте уебсайта на Airbnb и планирайте романтично пътуване за вас и вашата любов. Венера, която има силно влияние върху вашия знак, се движи бързо този месец и ви се иска да се свиете и да се скриете. Но ще бъде много по-сладко, ако вземете своя любим със себе си. Плюс това, с пълната луна във водния знак Рак и Венера, навлизаща във вашия знак в края на месеца, вие така или иначе се чувствате чувствени и романтични. Насладете се на бягството си и започнете годината силно!

#годишен хороскоп #дневен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »