Адска катастрофа отне живота на малко дете край Враца! Тумба роднини атакува Бърза помощ и полицаите

Адска катастрофа отне живота на малко дете край Враца! Тумба роднини атакува Бърза помощ и полицаите
A A+ A++ A

Невръстно дете загина при катастрофа край Враца. Инцидентът е станал в отсечката между Околовръстното шосе на Враца и село Лиляче. Автомобил Пежо се е обърнал по таван, съобщава Bulnews. В колата са пътували 4 човека от кв. Нефела.

Пристигналите полицаи на мястото на катастрофата извадили 5-годишно момченце, което е изхвърчало при удара на френското возило в дърво край пътя. По неофициална информация, то не е било в детско столче и попаднало под колата.

Спешните медици направили всичко възможно да възстановят жизнените му функции, но за съжаление то не е имало никакъв шанс да оцелее.

Пострадалата жена е майка на загиналото момче. На този етап тя преминава щателни медицински изследвания, но най-вероятно става въпрос за тежка черепно-мозъчна травма.

В момента близки и роднини на загиналото момченце са обградили линейката пред Бърза помощ и не позволяват на никого да се качи в нея. Поведението им е изключително странно, тъй като вина за смъртта на детето има шофьорът на колата, в която то се е возело.

Вече са изпочупени входните врати и побеснялата тумба опитва да нахлуе в медицинските кабинети.

На мястото пристигат патрулки с много униформени, които трябва да овладеят кризистната ситуация пред болницата.

#Враца #катастрофа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »