Депутатка ожали случващото се у нас, но намери хубаво кафе на Витошка

Депутатка ожали случващото се у нас, но намери хубаво кафе на Витошка
A A+ A++ A

Депутатката от ДБ - Елисавета Белобрадова, пусна следния текст на стената си във Фейсбук:

Има дни… не знам вече дали са дни. Станаха години.

Има ГОДИНИ, в които не знаеш как ще започне денят, как ще дотътрим до обяд. Вечерта не знам къде съм, но винаги съм разочарована от себе си и впечатлена от другите.

Никога не съм била привърженик на “малките неща”. Като чуя някой да ми говори за важността на “малките неща” и си викам, че това е лицемерие.

Какви малки неща? Нямаме правителство, нямаме реформа никъде - нито в ранно детско развитие, нито в ТЕЛК, нито в учебните планове. Парламентът работи като Европейско по футбол - рядко за по месец-два.

Всички постоянно са в предизборна кампания, няма време да се развие една стратегия и таман си кажеш, че по-безмислено и истерично не може да стане и хоп - оказва се, че имаме английска баба с английски терорист в селото на колегата.

Но ето днес ще кажа за малките неща. Има едно кафе, намерих го случайно на Витошка. Малко е особено да намериш нещо случайно на Витошка, но аз съм разсеяна и всичко ми е ново.

Инак, мразя кафенета. Намирам ги за безполезни пространства, които можеха да са ресторанти, но това кафе е супер - с големи удобни маси, меки цветове, имат кани с вода да си налееш и са похарчили пари да сложат лимон и мента в безплатната вода.

Дават ми някакво измислено от мен кафе и викат “Ако нещо не ви харесва, веднага да ни кажете.” Нищо няма да им казвам за политиката ни за българите извън страната.

Двайсет минути мека жълта светлина, удобен стол. За малко.

(Това на снимката не са жълти павета, не се дразнете. Обикновени оранжеви са и аз съм обикновен човек)

#елисавета белобрадова #Витошка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Репортаж
Последно от Репортаж

Всички новини от Репортаж »