Извънземна раса бди над човечеството от древни времена

Извънземна раса бди над човечеството от древни времена
Pixabay
A A+ A++ A

Мястото в Галактиката, където живеят плеядианците, е клъстърът Плеяди – звезден куп, състоящ се от множество предимно сини звезди, основните от които са 7 на брой. Плеядите се намират на малко над 400 светлинни години от Земята и са видими с просто око. Те попадат в съзвездието Телец (Бик). В България Плеядите са по-известни като "квачката с пиленцата". А в гръцката митология наричат съзвездието "седемте сестри". Името си Плеядите носят от старогръцкото "плейос", което буквално се превежда (според повечето източници) като "повече" или "превъзхождащ".

Плеядианците са потомци на нордическите (северни) Лирианци, заселили се на Плеядите след дълги и тежки миграции преди стотици хиляди години. Според някои хора, смятащи се за контактьори, които осъществяват връзка с плеядианците, те са коренните прародителите на човечеството. Те първи са слезли на нашата планета, а по-късно, когато се появили хората (според някои теории "посадени" на Земята именно от тях) започнали да се сношават с човеците и създали нов род хибриди. Наследниците на тези хибриди днес са способни да общуват по телепатичен път с плеядианците. Комуникацията с тях е лесна, казват контактьорите, а те са тук на Земята, за да ни дарят мир, любов и знания.

Плеядианците са носители на доброто и светлината в света. Някои уфолози твърдят, че много плеядианци са слизали на Земята и са се въплъщавали в човешки тела, за да подпомогнат развитието на нашата раса.

Плеядианците често са описвани от научните фантасти, уфолозите и езотериците като най-активните съюзници на човечеството. Определят ги като съюзници в издигането на вибрацията на съзнанието на хората и на самата Земя като цяло. Тяхната цел е да ни събудят и да ни разкрият истината за Божественото съзнание и Истината за нашето съществуване и неговата по-висша цел. Те са пазители на Земята и на цялата Слънчева система. Според някои източници гениите, дошли на Земята (като Айнщайн, Менделеев, Тесла, Моцарт и други) са получили знанията си именно от плеядианците, за да поведат човечеството напред.

Плеядианците много приличат на хората като структура и външен вид. Те са хуманоиди, а отличителните белези на външността им често се съпоставя с тази на скандинавците. Повечето са с руси коси, светли очи и висок ръст, макар че не липсват и тъмнокоси, тъмнооки и мургави… Според някои теории, те имат по 6 пръста на ръцете и краката и крайниците им са несъизмеримо дълги. Младолики са и по лицето и тялото им не се наблюдават признаци на стареене.

Според някои теории плеядианците се хранят със светлина и пият "амброзия" – божествен нектар.

Плеядианците често са наричани ангели и се смята, че са способни да вършат "чудеса", когато хората имат нужда от това. Разполагат с напреднали технологии и могат да се дематериализират и телепортират. От телата им се излъчва космическо сияние и те наистина изглеждат като ангели. Плеядианците се разделят на 4 вида спрямо мисията, с която са натоварени – сини, червени, жълти и зелени.

Контактьорът Алекс Колиър твърди в свое интервю, че плеядианците имат карма, свързана със Земята, Марс и цялата Слънчева система. Както и че съвместната работа между хора и плеядианци започва чак през 1980 година. Това е в разрез с други теории, според които този контакт се осъществява от дълбока древност. Колиър казва още, че сме привлекли вниманието на плеядианците, когато сме започнали да създаваме първите атомни бомби на Земята. Целта на съвместната работа между хората и плеядианците е Земята да се издигне до четвърто и впоследствие до пето о измерение, а това може да се случи при две положения. Или хората да се извисят духовно, или да се "разкарат от пътя", продължава Колиър.

Някои източници обаче твърдят, че не е вярно, че плеядианците са пазители на Земята. Контактьорът и уфолог Били Майер, който разказва, че бил избран да контактува с една от представителките на плеядианците – Семязе, споделя, че тя му казала:

"Ние не сме нито пазители на човешките същества, нито изпратени от Бог ангели или нещо подобно. Много хора внушават, че ние наглеждаме Земята и нейните същества и ще контролираме техните съдби. Това не е вярно, защото ние само извършваме определена, избрана от нас мисия, която няма нищо общо с надзираването или регулирането на земните съдби. Така че е грешно да бъдем описвани като пратеници и пазители."

Съществуват вярвания, че плеядианците са цивилизацията, която най-яростно се бори със Сивите (друга група извънземни, които са злонамерени към човечеството и неговата съдба). Представителите на Плеядите са и първите, които предупреждават хората за надвисналата над тях заплаха от въздействието на Сивите, твърдят някои източници. Според много от тях плеядианците и Сивите са в постоянна, ожесточена война, както на Земята, така и в по-висшите космични измерения.

Източник: spisanie8.bg

#извънземни

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »