Изненада! Азис ще става татко за трети път (СНИМКА)

Изненада! Азис ще става татко за трети път (СНИМКА)
Фейсбук
A A+ A++ A

"Татко на година". Като такъв се оприличи ромският славей Азис. Кралят на попфолка хвърли новината, че отново ще става баща. Това ще бъде дете №3 за изпълнителя на "Хабиби".

"Скоро отново ще ставам татко", написа в мрежите хитовият изпълнител.

Коя е майката, Азис пази в тайна. Според едни той използва сурогатна. Това е незаконно в България. В чужбина обаче не е така. Редица световни звезди стават родители по този начин, сред които Кристиано Роналдо, Филип Киркоров, Елтън Джон и други.

От видеозона, с който Азис обяви, че ще става баща, се вижда името на лекаря, който прави прегледа. Медикът видимо е чужденец, което още повече накланя везните, че ромският славей е в чужбина. И е подписал договор с жена, която да му роди още едно дете.

Изпълнителят показа видеозон, на който се вижда неговият трети наследник
Изпълнителят показа видеозон, на който се вижда неговият трети наследник

След като обяви, че отново ще стана баща, честитките към Азис заваляха една след друга. Само за няколко минути над 500 популярни личности поздравиха изпълнителя.

Един от първите направили го бе бизнесменът Християн Гущеров. Съпругът на Светлана Василева е много близък с музиканта.

В средата на миналата година Азис изненадващо и неочаквано се похвали, че е станал татко за втори път. Тогава обяви новината, след като бебето бе на няколко месеца. Азис не каза много за второто си дете, освен че е момче.

Азис стана баща за втори път на 44 години
Азис стана баща за втори път на 44 години

Появиха се слухове, че бебето не било на Азис, а на негови близки приятели. Въпреки това хитовият музикант не спира да повтаря, че е баща на две деца дотогава и се грижи за бебето като истински татко.

Ромският славей има и пораснала дъщеря. Детето се казва Рая и му бе родена от неговата приятелка Гала през 2007. Азис дълги години пазеше момичето далеч от медиите, но наскоро я показа в своя публикация в социалните мрежи, пише „България днес”.

#Азис

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »