Сивите извънземни произлезли от отвлечени хора?

Сивите извънземни произлезли от отвлечени хора?
Pixabay
A A+ A++ A

В популярната култура така наречените Сиви извънземни често се представят като страховити двойници на хора, а професор Дейвид Джейкъбс твърди, че една физиологична характеристика може да докаже, че всички те са потомци на отвлечени хора.

Професорът, който е изучавал извънземния живот, излезе със собствена необичайна теория, заявявайки, че Сивите са създадени с помощта на човешка ДНК, получена от отвлечени хора.

Въпреки популяризирането им в подобни филми, никога не са предлагани научни доказателства за съществуването на сиви извънземни.

Професорът по история от университета Темпъл Дейвид Джейкъбс, който е специалист по уфология, обаче непрекъснато твърди, че извънземните са на Земята и уж подготвят "тотална инвазия".

И сега, говорейки в Шоуто на Ричард Долан, професорът изложи теорията си за това как са се появили сивите, предполагайки, че те могат да бъдат създадени в резултат на експерименти върху отвлечени хора.

"Когато хората казват, че са били отвлечени, те почти винаги имат предвид сиви извънземни", обясни той, преди да изложи своята теория. "Когато бяхме отвлечени, те използваха част от нас, за да създадат сиви извънземни."

"Причината да казвам, че сивите извънземни могат да имат човешка ДНК е, че сивите извънземни имат две огромни черни очи. Те имат две дупки за ушите си. Това е важно, защото не можете да съществувате нормално, без да можете да чувате всичко наоколо."

Дейвид също така признава, че сивите често се характеризират с две дупки на носа, точно като хората. Но той твърди, че аномалията е, че Сивите имат празнина за устата си, което според него е глупост.

"Въпросът е защо имат прорез за устата си? Те не дишат, няма доказателства, че дишат и се приближават много близо до хората, понякога дори докосват челата им", продължи той.

"Попитах очевидци: "Можете ли да усетите дъха им на лицето си?" Отговорът винаги е не. Те нямат бели дробове, имат много тънки малки тела, нямат разширяващи се и свиващи се бели дробове."

"Те не говорят, но комуникират телепатично. Те не се хранят по нормалния начин, по който ние го правим. Така че защо има пролука за устата? Факт е, че тези сиви определено имат човешка ДНК…което е позволило да станат такива."

Според професора всичко се случва с причина. Има цел във всичко това. Но дали ще е нашествие или нещо друго, времето ще покаже.

Източник: nepoznato.energetika-bg.com

#извънземни

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »