Месецът на Металния тигър (4 февруари - 5 март), ето какво да очаквате

Месецът на Металния тигър (4 февруари - 5 март), ето какво да очаквате
Pixabay
A A+ A++ A

Металният тигър е волеви, активен, много самоуверен, но в същото време умее да преговаря и дипломцията не му е чужда. Той обича външния блясък и се отнася сериозно към впечатлението, което прави. На всички нас също не ни пречи да си спомним, че "посрещат по дрехи".

През февруари по нашите географски ширини е зима, сняг, студ, ветрове. Според китайския хороскоп обаче навлизаме в пролетта - Личун, това са източните посоки и началото на най-различни процеси.

Металът Ян на тигъра означава активна, но добре структурирана промяна. Това значи, че бездействието и шляенето няма да са от полза. Наоколо има мощни енергии и ако искате месецът на Металния тигър да бъде успешен, анализирайте ситуацията, призовете всичката си мъдрост и дипломация и отсечете, само след като премерите седем пъти.

Ако сте Маймуна, очаквайте промени в работата или в личния си живот.

Ако сте Маймуна, Плъх (Мишка) или Дракон – това ще бъде месец на повишена мобилност, възможни са командировки и пътувания, които не са били планирани по-рано.

Ако сте Дракон, Кон или Прасе – вашият магнетизъм ще бъде засилен, ще привлечете хора, без дори да искате.

Ако сте Плъх (Мишка) или Змия, ще бъдете прекалено чувствителни и уязвими. Опитайте се да обмислите всяка ситуация, без да се втурвате в бездната на емоциите по незначителни поводи.

Ако сте Коза или Бик – месецът може да бъде труден. Планирайте финансите си добре и работете усилено, за да смекчите удара.

#зодии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"